Pofalići, Hamdije Čemerlića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Pofalići

Dvostrano orijentisan dvosoban stan na trećem spratu zgrade sa liftom, naselje Pofalići

1 1 56m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 56m2 na trećem spratu stambene zgrade sa dva lifta u naselju Pofalići. Nekretninu karakteriše funkcionalan raspored i mogućnost dobijanja dodatne spavaće sobe (od prostora trpezarije). U nekretninu, osim postavke protuprovalnih ulaznih vrata, nije bilo drugih ulaganja, tako da ista može biti predmet adaptacije po vlastitim željama i zahtjevima.

Zahvaljujući svojoj dvostranoj, jug – sjever, orijentaciji izrazito je svijetla i prozračna. Ispred stambene zgrade nalazi se zajednički parking prostor.

LOKACIJA

Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Hamdije Čemerlića, naselje Pofalići.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 500 metara nalaze: veliki tržni centri “Robot”, “Mercator Ložionička”, “Bingo” i “Hoše komerc”, nekoliko srednjih škola, Kampus Univerziteta u Sarajevu, Hitna pomoć, banke, mnogobrojni ugostiteljski objekti, trgovačke radnje, apoteka, dječije igralište, Vilsonovo šetalište, itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže tramvajsko stajalište udaljeno samo 50m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža – Baščaršija saobraća svakih 5 minuta.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa spavaćoj sobi, ravno kupatilu, na lijevo dnevnom boravku i kuhinji. Iz kuhinje ravno je trpezarija, a istoj se pristupa na desno iz dnevnog boravka.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija drvena. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, i trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Interfon. Lift. Protuprovalna ulazna vrata.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 041p/2020 G

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hamdije Čemerlića

Grad: Sarajevo, Pofalići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 56m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 3/18

Sadržaji nekretnine
Parking
Blindo vrata
Lift
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena