Centar, Sedrenik

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Centar

NOVOGRADNJA SUNNY SIDE! Trosoban stan sa dvije lođe i impresivnim pogledom na Sarajevo, Sedrenik, Centar! GRATIS PARKING MJESTO! UKNJIŽENO! ***Virtuelna šetnja 360°***

1 2 74m2 360° View
288.717 KM ~147.619 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi stambeno-poslovni objekat u novogradnji Sunny Side lociran na Sedreniku, općina Centar, Sarajevo. Objekat je pozicioniran direktno uz glavnu ulicu i nalazi se na cca 10 minuta vožnje od BBI centra i samog centra Sarajeva a pored izvrsne južne orjentacije koja garantuje obilje svjetlosti, karakteriše ga i fantastičan otvoren pogled prema gradu iz većine stambenih jedinica.

Stan A12 karakteriše impresivan, potpuno otvoren pogled na sve najpoznatije turističe atrakcije i glavne znamenitosti Sarajeva.Južna orjentacija ove nekretnine garancija je za idealnu osvjetljenost svake prostorije u sklopu predmetne nekretnine, što budućim vlasnicima omogućava izuzetno prijatan i ugodan boravak u domu.  Ovaj stan odlikuje odličan raspored prostorija, obzirom da je dio stana sa spavaćim sobama odvojen od dnevnog boravka i kuhinje malim degažmanom. Predmetna nekretnina je koncipirana tako da zadovolji ukuse kupaca te raspolaže sa dnevnim boravkom i kuhinjom u „open space“ konceptu sa pristupom jednoj od dvije lođe, zatim dvije komforne spavaće sobe koje imaju izlaz na drugu lođu, kupatilom i ostavom. Važno je naglasiti da su sve prostorije predmetne nekretnine opremljene zasebnim AC uređajem. Savršen, potpuno otvoren pogled, idealna spratnost, odličan raspored prostorija, odličan kvalitet gradnje samo su neke od  karakteristika koje ovu nekretninu čine izuzetno atraktivnom i traženom na tržištu.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje 360° kroz nekretninu (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu):

Ovaj tip stana trenutno je dostupan na drugoj etaži.

Cijena stana A12,na drugoj etaži (stvarna visina treći sprat), ukupne površine 74,03 m2 iznosi 288.717 KM sa uključenim PDV-om!

Stanovi su završeni, uknjiženi i spremni za useljenje!

Važno je naglasiti da budući kupci uz stan dobivaju besplatno uknjiženo vanjsko parking mjesto!

Za rezervacije, kupovinu i sve dodatne informacije o ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +387 62 111 511 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba 

Objekat karakteriše odličan kvalitet gradnje od čega možemo izdvojiti termički sloj EPS fasadne table debljine d=10 cm kao fasadni omotač zgrade. Vrhunska vanjska stolarija renomiranog proizvođača "TROCAL", kvalitetna unutrašnja stolarija domaćeg proizvođača ANS Drive sa skrivenim baglamama. Lođe objekata su ostakljene kako bi pružile dodatno osvjetljenje unutar stanova.

Kupatila su opremljena sa "Grohe" ugrađenim mješačima, slavinama i podžbuknim tuševima, konzolnim wc školjkama sa sporo-spuštajučim poklopcima.

Grijanje u stanovima je plinsko-etažno a svaka soba u stanovima posjeduje zasebnu AC jedinicu.

Video pogleda: 

LOKACIJA

Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi u samom centru grada, nedaleko od glavnih gradskih saobraćajnica onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.

U blizini nekretnine nalaze se sljedeći sadržaji;

-       BBI Centar (cca 8 minuta vožnje)

-       SCC (cca 10 minuta vožnje)

-       Baščaršija (cca 5 minuta vožnje)

-       Stadion „Asim Ferhatović – Hase“ (cca 7 minuta vožnje)

Dok se u radijusu od cca 5 minuta hoda nalaze sljedeći sadržaji; Eksluzivni restoran Kibe Mahala, dječije igralište, prodavnice, apoteke, kafići, stanica javnog gradskog prevoza itd.

SADRŽAJ Ulaskom u stan pristupa se hodniku. Iz hodnika desno nalazi se ostava dok se pravo iz hodnika nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i pristupom na jednu od lođi. Iz hodnika na lijevo pristupa se kupatilu i spavaćim sobama iz kojih je omogućen izlaz na drugu lođu.

STANDARD Fasadni omotač objekta predstavlja savremenu kombinaciju više stilova i materijalizacije.Osnovni termički sloj čine EPS fasadne table debljine d=10 cm lijepljene univerzalnim fasadnim ljepilom. Završnu fasadnu oblogu čini silikatno-silikonska žbuka, dok je na etaži dijela suterena lijepljena  obloga imitacije kamena debljine d=15 mm. Terase objekta su ostakljene, kako bi pružile dodatno osvjetljenje unutar stanova.. Zidovi između stanova i zajedničkih hodnika su obloženi EPS-om debljine 5cm. Fasadna stolarija na objektu je PVC stolarija „TROCAL“ sa ostakljenjem od troslojnog stakla. Ulazna vrata u stanove su protuprovalna i protivpožarna, dok je unutrašnja stolarija ANS – DRIVE Classic TIP C. Podna obloga u stanovima je hrastov, višeslojni parket s prirodnom teksturom kompanije „Tarkett“ sa završnom lajsnom u bijeloj boji. Prilikom odabira sanitarija vodilo se računa kako o estetskim tako i o funkcionalnim karakteristikama. Stanovi su opremljeni sa “Grohe” ugrađenim mješačima, slavinama i  podžbuknim tuševima, linijskim slivnicima u tuš kabinama, konzolnim  wc šoljama sa sporo-spuštajućim poklopcima, “Vaillant” plinskim bojlerima i kupatilskim namještajem visokog sjaja. Grijanje objekta je plinsko etažno, dok svaki stan raspolaže sa klima uređajem.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ena Duka
Ena Duka
Br. certifikata: 01-01.1-24/23
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 025p/2023 BD_c

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 288.717KM

Cijena EUR: ~147.619EUR

Lokacija

Adresa: Sedrenik

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 74m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2022

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: 2/2

Sadržaji nekretnine
Lođa
Ostava
Parking
Blindo vrata
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Videofon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC
Ena Duka
Ena Duka
Br. certifikata: 01-01.1-24/23
Poslovnica Novi Grad