Šip, Branilaca Šipa

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Šip

Četverosoban poslovni apartman u zgradi novogradnje, ulica Branilaca Šipa, naselje Šip. Namještaj GRATIS!

1 3 96m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se namješten četverosoban poslovni apartman uknjižene površine 96,30 m2, smješten na drugom spratu u zgradi novogradnje, ulica Branilaca Šipa, naselje Šip. Objekat u kojem se nalazi nekretnina je izgrađen 2017. godine a karakteriše ga odlična centralna pozicija u naselju.

Apartman se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, kupatila, toaleta, predsoblja, degažmana i dvije ostave. Obzirom na noviju gradnju, vlasnik osim redovnog održavanja nije imao potrebe za dodatnim ulaganjima.

Iako apartman ima odličnu spratnost, bitno je napomenuti da zgrada posjeduje i lift. Također, budućim kupcima na poklon ostaje kompletan namještaj!

Ispred i iza zgrade nalazi se zajednički parking prostor za stanare čime je korištenje vlastitog automobila uveliko olakšano. Osim toga, budući vlasnik ima priliku najma ili kupovine parking mjesta u garaži koja se nalazi u sklopu zgrade.

Unutar same zgrade u centralnom dijelu se nalazi i zajedničko veliko dvorište koje može služiti za razne svrhe i predstavlja oazu mira i vrlo sigurno i pogodno mjesto za djecu.

LOKACIJA Apartman se nalazi na drugom spratu u zgradi novogradnje, u ulici Branilaca Šipa, naselje Šip.

Sama lokacija privlači svojom frekventnošću i sadržajem. Zgrada se nalazi na 100 metara od glavne saobraćajnice koja povezuje sa centrom grada, kao i od stajališta javnog gradskog saobraćaja. U sklopu zgrade se nalazi i supermarket ''Robot'', a također u neposrednoj blizini se nalaze i mnogi drugi supermarketi, ugostiteljski objekti, restorani, pekare, apoteke, stomatološke ordinacije, autosaloni, benzinska pumpa, što je i više nego dovoljno za lagodan i porodičan život.

SADRŽAJ Apartman se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, kupatila, toaleta, predsoblja, degažmana i dvije ostave.

STANDARD Grijanje plinsko etažno. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramika. Blindirana ulazna vrata. Internet. Kablovska TV. Lift. Interfon. Video nadzor.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 068p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Branilaca Šipa

Grad: Sarajevo, Šip

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 96m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2017

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 2/3

Sadržaji nekretnine
Ostava
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo