Skenderija, Nova

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Skenderija

RIJETKO U PONUDI! Trosoban stan sa lođom i garažnim mjestom u zgradi novogradnje, ulica Nova, Skenderija

1 2 59m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se manji trosoban dvostrano orijentisan stan sa lođom uknjižene površine 58.81m2 smješten na -3 etaži (zbog konstrukcije terena stvarna visina je prvi sprat) u novoizgrađenoj zgradi. Zgrada je napravljena i useljena 2018. godine i spada u jednu od kvalitetnije izgrađenih zgrada u gradu.

U stanu je postavljena nova kuhinja i u potpunosti je opremljeno kupatilo.

Veoma je bitno napomenuti da je u cijenu uključeno i garažno mjesto.

Stan se nalazi u mirnom ali centralnom dijelu grada, ulica Nova, naselje Skenderija. Svi potrebni sadržaji za svakodnevni život su smješteni na cca udaljenosti 300 metara. Također, stanice svih javnih gradskih prevoza udaljene su 3-4 minute hoda.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi u ulici Nova naselje Skenderija, Općina Centar. Nedaleko od zgrade u kojoj je smještena, nalazi se zgrada Evropske unije, Njemačka ambasada, Parlament Federacije BiH, Gradska uprava Grada Sarajeva, kao i sportsko-rekreacioni centar Skenderija, Univerzitet, brojne kulturne i obrazovne institucije.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, kupatila, lođe i predsoblja.

STANDARD Plinsko Etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i lođi. Blindo vrata. Garažno mjesto. Interfon. Klima uređaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 038p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Nova

Grad: Sarajevo, Skenderija

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 59m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2018

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: -3/8

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC
Drvena