Socijalno, Zmaja od Bosne

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Socijalno

Dvosoban stan u prizemlju na glavnoj saobraćajnici, ul. Zmaja od Bosne, pored zgrade opštine Novo Sarajevo. Veliki potencijal za poslovnu namjenu!

1 1 43m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvostrano orijentisan dvosoban stan površine 43m2 smješten u prizemlju stambene zgrade pozicionirane uz glavnu saobraćajnicu, ulicu Zmaja od Bosne, pored zgrade opštine Novo Sarajevo. Objekat u kojem je smještena predmetna nekretnina izgrađen je cca. 1910. godine.

Stan se nalazi u izvornom stanju te omogućava budućim kupcima da ga adaptiraju prema vlastitim preferencijama.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila i predsoblja sa prostorom predviđenim za kuhinju.

Zgrada se nalazi na glavnoj i jednoj od najprometnijih saobraćajnica u ulici Zmaja od Bosne a stan se nalazi u prizemlju i dvije prostorije su orjentisane prema istoj. Lokacija i pozicija ove nekretnine pružaju mogućnost pretvaranja u poslovni prostor i korištenje istog u razne svrhe (predstavništvo, prodajni prostor, agencija...)

LOKACIJA Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Zmaja od Bosne, u neposrednoj blizini općine Novo Sarajevo i Robota „Socijalno“

U okruženju stana se nalaze mnogobrojni sadržaji pogodni za svakodnevni život kao: općina Novo Sarajevo, Robot „Socijalno“, BH Telecom, Vilsonovo Šetalište, Šentada i mnogi drugi sadržaji.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila i predsoblja sa prostorom predviđenim za kuhinju.

STANDARD Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Brodski pod u dnevnom boravku, laminat u spavaćoj sobi i predsoblju i keramičke pločice u kuhinji.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 066p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Zmaja od Bosne

Grad: Sarajevo, Socijalno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 43m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1900

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/1

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Kanalizacija
Voda
Javni Parking
Struja
Stolarija
Drvena