Stari Grad, Talirevića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Stari Grad

Dvosoban stan na drugom spratu kod Kuvajtske ambasade, preko puta Vijećnice

1 1 48m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 48m2 smješten na drugom spratu stambene zgrade (ukupno 3 sprata) pozicionirane u ulici Telirovića, u neposrednoj blizi Kuvajtske ambasade, preko puta Vijećnice. Ulicu u kojoj je smještena nekretnina od Baščaršije dijeli samo prelazak preko mosta, pa se u srce Starog Grada stiže za 1 minut pješke. Tu je i novoizgrađena velika podzemna garaža u ulici Avdage Šahinagića (susjedna ulica) gdje je moguće zakupiti parking mjesto.

Zahvaljujući izvrsnoj lokaciji, spratnosti i površini, nekretnina je pogodna kako za stanovanje, tako i za iznajmljivanje i obavljanje poslovnih djelatnosti, te predstavlja pogodnu priliku za investiciju. Orijentacija nekretnine je dvostrana (istok-zapad), a pogled otvoren.

Stan je adaptiran 2013. godine. Tom prilikom je postavljena nova vanjska drvena stolarija, plinsko etažno grijanje, te renovirani kupatilo i kuhinja.

Stan sadrži: dnevni boravak, spavaću sobu, prostranu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i predsoblje.

Lokacija:

Stan se nalazi na drugom spratu zgrade u ulici Telirovića, preko puta Vijećnice, Opština Stari Grad. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

Sadržaj:

Stan sadrži: dnevni boravak, spavaću sobu, prostranu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i predsoblje.

Standard:

Plinsko etažno grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Interfon.

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 046p/2020 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Talirevića

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 48m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: 2/3

Sadržaji nekretnine
Podrum
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena