Stari Grad, Josipa Štadlera

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Stari Grad

VRHUNSKA LOKACIJA! Adaptiran četverosoban stan na prvom spratu u ulici Josipa Štadlera, Stari Grad

1 3 78m2
299.000 KM ~152.876 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se četverosoban stan uknjižene površine 78m2 smješten na prvom spratu manje zgrade pozicionirane na uglu ulica Josipa Štadlera i Logavina, na 1 minut pješačkog hoda od Baščaršije. Prema navodu vlasnika, stvarna površina stana iznosi cca. 82m2. Obzirom na lokaciju i spratnost, nekretnina ima veliki potencijal za iznajmljivanje i korištenje u poslovne svrhe, te predstavlja atraktivnu priliku za investiciju.  

Stan je adaptiran u dva navrata. U toku 2010. godine je izvršeno postavljanje betonske ploče, novih elekto, vodovodnih i kanalizacionih instalacija, vanjske pvc stolarije, parketa i plinskog etažnog grijanja. U 2018. godini je potpuno adaptirano kupatilo, te brušen i lakiran parket u dnevnom boravku i jednoj spavaćoj sobi. 

Stan sadrži: dnevni boravak, tri spavaće sobe, kuhinju s trpezarijom, kupatilo, toalet i predsoblje. Ima četverostranu orijentaciju, lijep otvoreni pogled i obilje prirodne svjetlosti. Iznad stana je cijelom površinom tavanski prostor a ispred ulaza u zgradu je zajedničko dvorište.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu zgrade smještene na uglu ulica Josipa Štadlera i Logavina. Svi bitni gradski sadržaji su brzo i lako dostupni, što doprinosi kvalitetu života na ovoj lokaciji.  

SADRŽAJ Stan sadrži: dnevni boravak, tri spavaće sobe, kuhinju s trpezarijom, kupatilo, toalet i predsoblje.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska pvc stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu.   

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 001p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 299.000KM

Cijena EUR: ~152.876EUR

Lokacija

Adresa: Josipa Štadlera

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 78m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1910

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 1/1

Sadržaji nekretnine
Ostava
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad