Stari Grad, Bistrik

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Stari Grad

Trosoban stan sa velikim balkonom na odličnoj lokaciji, Bistrik, Stari Grad

1 2 72m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 72m2 (plus veliki balkon), smješten na drugom spratu stambene zgrade pozicionirane u ulici Bistrik, pored Japanske ambasade, a na samo 2 minute pješke od Baščaršije. Zahvaljujući odličnoj lokaciji, svi najvažniji gradski sadržaji su lako i brzo dostupni.

Stan sadrži: dnevni boravak, dvije spavaće sobe, trpezariju s kuhinjom, kupatilo, toalet, predsoblje, degažman i balkon. Dvostrano je orijentisan sa obiljem prirodne svjetlosti u većem dijelu dana a raspored i veličina prostorija su optimalni.

Nekretnina se nalazi u kvalitetnoj zgradi izgrađenoj 1979. godine, što je rijetkost u centralnom dijelu Sarajeva gdje ima mnogo starih zgrada iz austrougarskog  perioda. Stan je uglavnom u izvornom stanju, što ostavlja mogućnost da ga novi vlasnik adaptira u skladu sa vlastitim ukusom i potrebama.

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Bistrik. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

SADRŽAJ Stan sadrži: dnevni boravak, dvije spavaće sobe, trpezariju s kuhinjom, kupatilo, toalet, predsoblje, degažman i balkon.

STANDARD Grijanje na plinske peći. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Parket u sobama. Kablovska tv. Interfon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 008p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bistrik

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 72m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1979

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 2/5

Sadržaji nekretnine
Balkon
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Plinske peći
Stolarija
Drvena