Centar, Obala Kulina bana

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Centar

Prostran i svijetao dvosoban stan sa balkonom, Obala Kulina bana. Moguće pretvaranje u trosoban!

1 1 62m2
199.000 KM ~101.747 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 62m2 smješten na trećem spratu stambene zgrade pozicionirane u samom centru Sarajeva u ulici Obala Kulina bana. Stan je dvostrano orijentisan, veoma je svijetao, a sa balkona na južnoj strani se pruža otvoren pogled na centralni dio grada.

Stan je moguće uz minimalne troškove pretvoriti u trosoban. Bitno je naglasiti da zgrada nije iz austrougarskog perioda kao većina objekata u centralnom dijelu Sarajeva.

Stan sadrži: prostran dnevni boravak, veliku spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, predsoblje, ostavu i balkon. Djelimično je adaptiran 2017. godine kada je postavljen laminat preko parketa u sobama, automatski osigurači za struju, adaptirano kupatilo sa promjenom instalacija. Instalirana su i dva klima uređaja.

Obzirom na lokaciju i kvadraturu, stan je pogodan za iznajmljivanje i predstavlja atraktivnu priliku za investiciju.

Zgrada ima i zajedničko dvorište.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu zgrade u ulici Obala Kulina bana. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

SADRŽAJ

Stan sadrži: prostran dnevni boravak, veliku spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, predsoblje, ostavu i balkon.

STANDARD Električno grijanje. Plinske instalacije postavljene do ulaza u stan. Dvije klime. Unutrašnja drvena i vanjska drvena stolarija. Interfon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 011p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 199.000KM

Cijena EUR: ~101.747EUR

Lokacija

Adresa: Obala Kulina bana

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 62m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1949

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: 3/5

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Podrum
Klima
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor