Stari Grad, Mula Mustafe Bašeskije

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Stari Grad

Prostran trosoban stan u blizini Katedrale, ulica Mula Mustafe Bašeskije. Moguće pretvoriti u četverosoban!

1 2 87m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan površine 87m2 smješten na trećem spratu stambene zgrade u ulici Mula Mustafe Bašeskije u neposrednoj blizini Katedrale. Bitno je naglasiti da stan uz minimalne troškove može pretvoriti u četverosoban, što je originalno i bio, prije preinaka koje je napravio trenutni vlasnik.

Stan sadrži: dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, toalet, predsoblje i ostavu.

Lokacija nekretnine u najužoj gradskoj jezgri omogućava brz i jednostavan pristup svim bitnim sadržajima bez korištenja automobila a također pruža i veliki potencijal za korištenje u poslovne svrhe i iznajmljivanje.

Izuzev djelimične promjene vanjske stolarije nije bilo značajnijih ulaganja u nekretninu, što omogućava novom vlasniku da je adaptira u skladu sa vlastitim potrebama. Stan je primarno orijentisan na stranu suprotnu od glavne sobraćajnice što ga izoluje od saobraćajne buke.

Oglas ne sadrži slike kuhinje sa trpezarijom, predsoblja i ostave, a iste na zahtjev možemo poslati zainteresiranom potencijalnom kupcu.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu zgrade u ulici Mula Mustafe Bašeskije. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

SADRŽAJ

Stan sadrži: dnevni boravak, 2 spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, toalet, predsoblje i ostavu.

STANDARD Električno grijanje. Plinske instalacije postavljene do ulaza u stan. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska pvc i drvena stolarija. Interfon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 013p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Mula Mustafe Bašeskije

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 87m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2011

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Ostava
Podrum
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo