Stari Grad, Muse Ćazima Ćatića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Stari Grad

Adaptiran trosoban stan na prvom spratu, ul. Muse Ćazima Ćatića, u blizini Katedrale

1 2 69m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 69m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade u ulici Muse Ćazima Ćatića, u blizini Katedrale. Bitno je naglasiti da je stan posjedovao prostran balkon (po informaciji od vlasnika površine 6m2) koji se prilikom adaptacije stana pretvorio u dio stambenog prostora u sklopu dnevnog boravka, čime se on proširio.

Kompletna adaptacija stana je urađena 2020. godine a tom je prilikom postavljena nova unutrašnja i vanjska stolarija, blindirana ulazna vrata, novi ugradbeni elementi u spavaćoj sobi, kuhinji, kupatilu sa svom pratećom bijelom tehnikom, parket ostrugan i prelakiran, te je izvršena promjena komplet instalacija za vodu, struju i grijanje. 

Zgrada u kojoj se stan nalazi nije iz austrougarskog perioda a posjeduje i lijepo uređen vrt sa mnoštvom zelenila, koji će budućem vlasniku predstavljati oazu mira i odmora.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila sa ostavom i predsoblja. Stan posjeduje dvostranu Istok-Zapad orijentaciju. Zajedničke prostorije u zgradi (ulaz u zgradu i stubište) su renovirani i isti redovno i uredno održavani.

Lokacija nekretnine u najužoj gradskoj jezgri omogućava brz i jednostavan pristup svim bitnim sadržajima bez korištenja automobila a također pruža i veliki potencijal za korištenje u poslovne svrhe i iznajmljivanje.

Također, vlasnik ostavlja sav namještaj budućem kupcu na poklon.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu zgrade u ulici Muse Ćazima Ćatića. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života na ovoj lokaciji.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila sa ostavom i predsoblja.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, predsoblju, laminat u kuhinji,  keramičke pločice u kupatilu i ostavi. Klima. Interfon. Kablovska TV. Blindo vrata.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 001p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Muse Ćazima Ćatića

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 69m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Ostava
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena