Stari Grad, Obala Kulina bana

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Stari Grad

Četverosoban stan na trećem spratu u ulici Obala Kulina bana, Stari Grad

1 3 95m2
329.000 KM ~168.215 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se četverosoban stan uknjižene površine 95,32m2 smješten na trećem spratu stambene zgrade u ulici Obala Kulina bana, na 1 minut pješačkog hoda od Baščaršije. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina je izgrađena u austrougarskom periodu.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.

Nekretnina se nalazi u izvornom stanju pa se budućim kupcima ostavlja mogućnost da adaptaciju iste izvrše prema vlastitim preferencijama. Obzirom na vrhunsku lokaciju, stan je pogodan za kratkoročno iznajmljivanje pa predstavlja atraktivnu priliku za investiranje u branšu sa visokom prihodima i stopama rasta. Također, pogodan je za život višečlane porodice koja želi brz pristup svim gradskim sadržajima ili kancelarijsku namjenu.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade pozicionirane u ulici Obala Kulina bana, u neposrednoj blizini zgrade „Papagajka“. Ova lokacija spada u jedno od najboljih lokacija na području Općine Stari Grad.

Svi za život bitni sadržaji (pekara, marketi, ambulanta, pošta, osnovne, srednje i visokoškolske ustanove) smješteni su unutar 3 minuta hoda. U blizini je Baščaršija i brojni kulturno-historijski spomenici.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramičke pločice. Interfon. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 025p/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 329.000KM

Cijena EUR: ~168.215EUR

Lokacija

Adresa: Obala Kulina bana

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 95m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1910

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Dimnjak
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad