Stari Grad, Mula Mustafe Bašeskije

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Stari Grad

Odlična prilika za investitore! Prostran trosoban stan preko puta Katedrale, Stari Grad - PRODANO!

1 2 76m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan površine 76m2 na visokom prizemlju (realno stanje je 1sp) u ulici Mula Mustafe Bašeskije, Opština Stari Grad. Stambeni objekat je poznata Gazi Husrev - begova palata, a moguće mu je pristupiti sa tri ulice i to: Ferhadija, Fra Grge Martića i iz ulice Mula Mustafe Bašeskije.

Nekretnina je djelimično adaptirana prije par godina, a tom prilikom je ugrađena kompletna vanjska PVC stolarija i adaptirano kupatilo. Ostatak stana se nalazi u izvornom stanju i spreman je za adaptaciju.

Visina stropova u stanu je nešto niža od standarda (226cm u prostoriji 1, 2, kupatilu, ostavi i u kuhinji. 250Cm u prostoriji 3 i 4).

Fantastična lokacija, struktura i površina ovu nekretninu čine odličnom prilikom za investitore koji se bave kratkoročnim najmom.

Lokacija:
Stan se nalazi u zgradi,u ulici Mula Mustafe Bašeskije, opština Stari grad. Nekretnina ima pješački prilaz, kako sa glavne ulice Mula Mustafe Bašeskije, tako i iz glavne pješačke ulice Ferhadija. U blizini je smješten veliki broj poslovno-prodajnih prostora, državnih institucija, muzeja, restorana, uslužnih objekata, tržnica Markale, supermarketi, religijski objekti, te mnoge obrazovne institucije. Lokacija je dobro povezana tramvajskim i autobuskim javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je prostorija 4 iz koje se rano pristupa u kupatilo i u prostoriju 2, a na lijevo u prostoriju broj 3. Iz prostorije broj 3 se pristupa u ostavu. Iz dnevnog boravka se na desno pristupa u prostoriju 1, a na lijevo u kuhinju.

Standard:
Grijanje na električnu energiju. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u prostorijama 1, 2, 3 i 4, brodski pod u kuhinji i u ostavi. Keramičke pločice u kupatilu. Kablovska TV. Internet. Interfon.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 020p/2018 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Mula Mustafe Bašeskije

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 76m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1900

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: 0.5/2

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Interfon
Grijanje
Etažno električno