Stari Grad, Hadžiabdinica

Prodaja, Stan, trosoban, Stari Grad

NOVOGRADNJA Stari Grad! Funkcionalan trosoban stan u manjoj zgradi sa otvorenim pogledom na centar Sarajeva!

2 2 76m2
241.221 KM ~123.334 EUR

Predstavljamo Vam funkcionalan dvostrano orjentisan trosoban stan površine cca 76 m2 sa prelijepim otvorenim pogledom prema centru Sarajeva u manjoj stambenoj zgradi u izgradnji.
Predmetna nekretnina je funkcionalnog rasporeda te se sastoji od 2 spavaće sobe, 2 kupatila, vešeraja, velikog dnevnog boravaka sa kuhinjom i trpezarijom te velikim balkonom (cca 7 m2 stvarne površine). Obzirom na kvadraturu stana i njegovu dispoziciju nekretnina je idealna za život višečlane porodice.

Završetak radova je planiran za oktobar 2019. gdine.


Radovi na izgradnji objekta:


Prelijep otvoren pogled prema centru Sarajeva, mirna lokacija, funkcionalan raspored prostorija kao i kvalitet ugrađenih materijala su najveće prednosti ove nekretnine.

Sama činjenica da zgrada u kojoj se nekretnina nalazi nema veliki broj stambenih jedinica osigurat će budućim stanarima veću dozu privatnosti kao i potreban mir i tišinu nakon napornih radnih obaveza.

Ovaj tip nekretnine je trenutno dostupan na sljedećim etažama i to:

Prizemlje - Stan 2AL; pogled prema centru i Novom Sarajevu
Stan 2AR; pogled prema centru i Starom gradu
Prvi sprat - Stan 6AL; pogled prema centru i Novom Sarajevu
Stan 7AR; pogled prema centru i Starom gradu
Drugi sprat - Stan 10AL; REZERVISANO!
Stan 11AR; REZERVISANO!

Iskoristite odličnu priliku i kupite odličan stan sa panoramskim pogledom na centar Sarajeva po cijeni od 3000 KM/m2 sa uključenim PDV-om!

Budućim stanarima se također nudi mogućnost kupovine garažnih mjesta po cijenama od 18.576 KM sa PDV-om do 27.440 KM sa PDV-om.

Stambeno-poslovni kompleks Hillside Residence će se sastojati od 3 lamele, sa prelijepim pogledom na centar Sarajeva. Trenutno je u prodaji lamela A koja će imati ukupno 12 stambenih jedinica, kvadrature od 76 m2 do 89 m2. Spratnost zgrade je -2+P+2 sa ukupno 4 stambene jedinice po etaži.

Na objektu će biti primjenjeni savremeni materijali. Termička fasada i kvalitetna vanjska stolarija sa PVC profilima u kombinaciji sa plinskim etažnim grijanjem sa gasnim kombi bojlerima tipa Valliant i sobnim termostatom obezbijediće visok stepen energetske efikasnosnosti. Podovi u stambenim jedinicama su planirani od tarkett-a hrast klassic 14mm ili parket hrast 300/350/400x42x21, te keramičkih pločica. Opremljenost kupatila: WC šolja Vitra S50, ugradbeni vodokotlić GROHE, set za tuš sa kanalicom ACO Showerdrain, baterijom Hansgrohe Logis, umivaonik Vitra S20.

Kombinacija jedinstvene lokacije, kvalitetne gradnje, te funkcionalno projektovanog prostora, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Haris Dervišbegović 061/319-893 ili VIBER/WhatsApp +38761319893.

Lokacija:
Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi u samom centru grada, nedaleko od glavnih gradskih saobraćajnica onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.
U neposrednoj blizi objekta se nalaze sljedeći sadržaji:
Latinska ćuprija (cca 5 minuta)
Baščaršija (cca 6 minuta)
Ferhadija (cca 7 minuta)
BBI Centar (cca 10 minuta)
SCC (cca 10 minuta)

Sadržaj:
Tip stana AL: Ulaskom u stan pravo se pristupa dnevnom boravku sa kuhinjom i trpezarijom, a lijevo vešeraju. Lijevo iz trpezarije se nalazi degažman. Iz degažmana pravo se nalazi spavaća soba 2, a lijevo kupatilo 1. Spavaćoj sobi 1 se pristupa lijevo iz dnevnog boravka. Kupatilo 2 se nalazi u sklopu spavaće sobe 1. Pristup balkonu je omogućen iz dnevnog boravka.
Tip stana AR: Ulaskom u stan pravo se pristupa dnevnom boravaku sa kuhinjom i trpezarijom a desno vešeraju. Desno iz trpezarije se nalazi degažman. Iz degažmana pravo se nalazi spavaća soba 2, a desno kupatilo 1. Spavaćoj sobi 1 se pristupa desno iz dnevnog boravka. Kupatilo 2 se nalazi u sklopu spavaće sobe 1. Pristup balkonu je omogućen iz dnevnog boravka.

Standard:
Termo fasada. Keramičke pločice. Podovi u prostorijama tipa Tarkett hras kassic 14mm ili parket Hrast 300/350/400x42x21 II klasa 3xlakiran, ograde stepeništa - rukohvati od inoxa, unutrašnja vrata - krilo vrata duplo šperovane finalno oplemenjenim hrastovim furnirom, vanjska bravarija od PVC profila, ograde balkona od inoxa sa ispunom od lamistal stakla, podest stepeništa obložen kamenim pločama, prekidači HAGER ili LEGRAND, WC šolja i umivaonik VITRA, ugradbeni vodokotlić GROHE, set za tuš Hansgrohe Crometta, Baterija Hansgrohe Logis, kanalica ACO Showerdream, gasni kombi bojler Valliant

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.

 

Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2018-9039

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 241.221KM

Cijena EUR: ~123.334EUR

Lokacija

Adresa: Hadžiabdinica

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 76m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2019

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: -2 - 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Lođa
Ostava
Parking
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad