Stari Grad, Hadžiabdinica

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Stari Grad

Novogradnja Stari Grad! Četversobni stanovi u manjoj zgradi, sa pogledom na centar Sarajeva!

2 3 87m2

Predstavljamo Vam fantastičan četverosoban stan ukupne kvadrature od cca 87 m2 do cca 89 m2 u manjoj stambenoj zgradi u izgradnji.
Predmetna stambena jedinica je odličnog rasporeda obzirom da na datu kvadraturu raspolaže sa čak 3 komforne spavaće sobe (površine soba su cca 12-13 m2), 2 kupatila, vešerajem, dnevnim boravkom, trpezarijom i 2 balkona. Upravo zbog tih karakteristika nekretnina je idealna za život višečlane porodice sa dvoje ili više djece. Dodatno, ovaj tip stambene jedinice je izvrsno pozicioniran u zgradi prema mirnom dijelu naselja s južnom primarnom orjentacijom, te će biti osunčana i ugodna za boravak tokom cijelog dana.

Završetak radova se očekuje u oktobru 2019. godine.


Radovi na izgradnji objekta:Činjenica da zgrada u kojoj se nekretnina nalazi nema veliki broj stambenih jedinica osigurat će budućim stanarima veću dozu privatnosti kao i potreban mir i tišinu nakon napornog dana.

Odlična orjentacija, dispozicija, kao i izvrsna mikrolokacija najveće su prednosti ove nekretnine i čine ovu ponudu jedinstvenom na tržištu.

Budućim stanarima se također nudi mogućnost kupovine garažnih mjesta po cijenama od 18.576 KM sa PDV-om do 27.440 KM sa PDV-om.

Stambeno-poslovni kompleks Hillside Residence će se sastojati od 3 lamele, sa prelijepim pogledom na centar Sarajeva. Trenutno je u prodaji lamela A koja će imati ukupno 12 stambenih jedinica, kvadrature od 76 m2 do 89 m2. Spratnost zgrade je -2+P+2 sa ukupno 4 stambene jedinice po etaži.

Na objektu će biti primjenjeni savremeni materijali. Termička fasada i kvalitetna vanjska stolarija sa PVC profilima u kombinaciji sa plinskim etažnim grijanjem sa gasnim kombi bojlerima tipa Valliant i sobnim termostatom obezbijediće visok stepen energetske efikasnosnosti. Podovi u stambenim jedinicama su planirani od tarkett-a hrast klassic 14mm ili parket hrast 300/350/400x42x21, te keramičkih pločica. Opremljenost kupatila: WC šolja Vitra S50, ugradbeni vodokotlić GROHE, set za tuš sa kanalicom ACO Showerdrain, baterijom Hansgrohe Logis, umivaonik Vitra S20.

Kombinacija jedinstvene lokacije, kvalitetne gradnje, te funkcionalno projektovanog prostora, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Haris Dervišbegović 061/319-893 ili VIBER/WhatsApp +38761319893.Lokacija:
Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi u samom centru grada, nedaleko od glavnih gradskih saobraćajnica onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.
U neposrednoj blizi objekta se nalaze sljedeći sadržaji:
Latinska ćuprija (cca 5 minuta)
Baščaršija (cca 6 minuta)
Ferhadija (cca 7 minuta)
BBI Centar (cca 10 minuta)
SCC (cca 10 minuta)

Sadržaj:
Tip stana BL: Ulaskom u stan desno se nalazi vešeraj i kupatilo 1, lijevo spavaća soba 3 i spavaća soba 2 a pravo dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Spavaćoj sobi 1 se pristupa lijevo iz dnevnog boravka. Pristup kupatilu 2 omogućen iz spavaće sobe 1. Izlaz na balkon 1 je omogućen iz dnevnog boravaka, a na balkon 2 iz spavaće sobe 3.
Tip stana BR: Ulaskom u stan lijevo se nalazi vešeraj i kupatilo 1, desno spavaća soba 3 i spavaća soba 2 a pravo dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Spavaćoj sobi 1 se pristupa desno iz dnevnog boravka. Pristup kupatilu 2 omogućen iz spavaće sobe 1. Izlaz na balkon 1 je omogućen iz dnevnog boravaka, a na balkon 2 iz spavaće sobe 3.

Standard:
Termo fasada. Keramičke pločice. Podovi u prostorijama tipa Tarkett hras kassic 14mm ili parket Hrast 300/350/400x42x21 II klasa 3xlakiran, ograde stepeništa - rukohvati od inoxa, unutrašnja vrata - krilo vrata duplo šperovane finalno oplemenjenim hrastovim furnirom, vanjska bravarija od PVC profila, ograde balkona od inoxa sa ispunom od lamistal stakla, podest stepeništa obložen kamenim pločama, prekidači HAGER ili LEGRAND, WC šolja i umivaonik VITRA, ugradbeni vodokotlić GROHE, set za tuš Hansgrohe Crometta, Baterija Hansgrohe Logis, kanalica ACO Showerdream, gasni kombi bojler Valliant

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2018-9045

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hadžiabdinica

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 87m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2019

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: -2 - 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Lođa
Ostava
Parking
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko