Stari Grad, Zelenih beretki

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Stari Grad

RIJETKA PRILIKA! Dvosoban stan odličnog rasporeda sa balkonom preko puta Ekonomskog fakulteta, Opština Stari Grad

1 1 50m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan na četvrtom spratu uknjižene kvadrature 50m2 koji se nalazi u ulici Zelenih beretki, Opština Stari Grad. Stambeni objekat u kojem se nalazi nekretnina je sagrađen cca. 1900 godine. U nekretnini su postavljene plinske peći, a u periodu 2015. godine zamijenjena je vanjska stolarija za novu PVC. Nekretnina je uglavnom u izvornom stanju, što omogućava budućim vlasnicima i investitorima da prilagode enterijer u skladu sa vlastitim željama i potrebama.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, odvojene kuhinje sa trpezarijom i spavaće sobe. Prozorski otvori duž prostorije i izlaz na balkon omogućavaju prirodnu osvjetljenost tokom većeg dijela dana. Obzirom na centralnu lokaciju, malu kvadraturu i niske režijske troškove nekretina je pogodna za iznajmljvanje kako kratkoročno tako i dugoročno te predstavlja idealnu priliku za investiciju.

Odlična lokacija, prostrane sobe i lijep pogled, samo su neke od prednosti koje karakterišu ovu nekretninu.

Lokacija:
Stan se nalazi u ulici Zelenih beretki na četvrtom spratu. Sve bitne državne institucije, historijski, vjerski i kulturni objekti su na udaljenosti svega nekoliko minuta hoda. U radijusu od cca 400 metara nalazi se Katedrala, Narodno pozorište, Bosanski kulturni centar, štrosmajerova ulica, Ekonomski fakultet, Baščaršija kao i parkovi i zelene površine. U blizini nekretnine nalazi se nekoliko supermarketa, tržnica i pijaca, kafića kao i autobusko stajalište i taxi stajalište koje omogućava dobru povezanost sa ostalim dijelovima grada.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg se ravno pristupa kuhinji i trpezariji na desno dnevnom boravku. Iz dnevnog boravka ravno se pristupa degažmanu iz kojeg je omogućen pristup spavaćoj sobi i kupatilu. Izlaz na balkon je omogućen ravno iz dnevnog boravka.

Standard:
Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Parket u dnevnom broavku. Vinas pločice u ostalim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu. Grijanje na plinske peći.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 016p/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Zelenih beretki

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 50m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1900

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Plinske peći