Stari Grad, Safvet-bega Bašagića

Prodaja, Stan, trosoban, Stari Grad

Komforan trosoban stan sa balkonom na prvom spratu i mogućnošću pretvaranja u četverosoban, Stari Grad. Opcija kupovine veće garaže od 21m2!

1 2 87m2
217.000 KM ~110.950 EUR

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

 

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 87m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade u ulici Safvet bega Bašagića, Općina Stari Grad. Zgrada u kojoj se predmetna nekretnina nalazi je izgrađena cca. 1990. godine te se uz redovna održavanja nalazi u dobrom stanju.

Kao istaknute odlike stana izdvajaju se komforne sobe, odličan i vrlo funkcionalan raspored, optimalna spratnost te dvostrana (jugozapad-sjeveroistok) orijentacija koja nekretnini pruža mnogo prirodne svjetlosti.

U stanu nije bilo većih ulaganja te je ostavljena mogućnost da budući vlasnici kompletan enterijer prilagode prema vlastitim željama i preferencijama. Za potrebe većih porodica stan se uz minimalna ulaganja može pretvoriti u četverosoban tako što bi se od postojeće trpezarije napravila dodatna spavaća soba.

Veoma je bitno naglasiti da se uz stan na prodaju nudi garaža vanknjižnog vlasništva površine 21m2 po cijeni od 20.000 KM. Zahvaljujući svojim dimenzijama (5,135 x 4,022m) dovoljno je prostrana i za klasu većih automobila. Ono što je dodatno važno istaknuti je činjenica da je visina garaže 3,7m pa budući vlasnici mogu uz manja ulaganja napraviti galeriju gdje bi se mogle skladištiti sezonske gume, biciklo ili ski oprema.

 

Lokacija:

Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade smještene u ulici Safvet bega Bašagića. Nekretnina je udaljena cca. 800 metara od Baščaršije sa kojom je povezana kvalitetnom saobraćajnom komunikacijom. S obzirom na izvrsnu lokaciju, u neposrednoj blizini nekretnine se nalaze mnoge obrazovne i kulturne institucije, trgovine, stajališta javnog gradskog saobraćaja, sportsko rekreacioni centri i ostali sadržaji potrebni za ugodan život u urbanoj sredini.

 

Sadržaj:

Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se ravno pristupa u dnevni boravak, lijevo u toalet i ostavu, na desno u degažman i kuhinju. Iz degažmana se na desno pristupa u kupatilo, spavaću sobu 2 a ravno u spavaću sobu 1. Trpezariji stana je moguće pristupiti iz dnevnog boravka i iz kuhinje dok se balkonu pristupa iz trpezarije i iz spavaće sobe 1.

 

Standard:

Etažno plinsko grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, trpezariji, spavaćim sobama i degažmanu. Vinas pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu, ostavi, predsoblju i balkonu. Kablovska TV. Internet. Interfon.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Merim Hadžiefendić
Merim Hadžiefendić
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 001p/2020 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 217.000KM

Cijena EUR: ~110.950EUR

Lokacija

Adresa: Safvet-bega Bašagića

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 87m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1990

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 1/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Ostava
Podrum
Električna energija
Internet
Telefon
Kablovska TV
Plin
Interfon
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena
Merim Hadžiefendić
Merim Hadžiefendić
Poslovnica Centar
Želim prodati nekretninu
Koliko vrijedi moja nekretnina?