Stup, Latička

Prodaja, Stan, dvosoban, Ilidža, Stup

NOVOGRADNJA - GREEN HOME FAMILY! Dvosoban stan odličnog rasporeda s velikom lođom na 3. sp. U jedinstvenom rezidencijalnom naselju u izgradnji, Sarajevo

1 1 50m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se odličan dvosoban stan projektovane površine 50,32 m2 na trećem spratu „B“ objekta, jedinstvenog rezidencijalnog naselja u izgradnji „Green Home Family“.

Predmetna nekretnina predstavlja idealnu priliku za kupovinu, s obzirom na povoljnu spratnost, orijentaciju, kao i samu dispoziciju ove stambene jedinice (svim prostorijama se pristupa iz ulaznog predsoblja). Projekat GREEN HOME je prvi takve vrste koji će uz kvalitetne, moderno dizajnirane stanove svim kupcima ponuditi prijeko potrebne bezbjedne i uređene površine za odmor, te visok nivo privatnosti, na lokaciji koju inače karakteriše visoka stopa izgrađenosti i manjak zelenih površina.

Prilikom dizajniranja stana posebna pažnja je posvećena tome da sve prostorije imaju dovoljno prirodne svijetlosti tokom cijelog dana.  Sve prostorije su prostrane i funkcionalnih dimenzija, a lođa stvarne površine preko 11 m2(11,34 x 0,75 = 8,51 m2), sa pristupom iz dnevnog boravka, dodaje posebnu vrijednost i kvalitetu ovoj nekretnini.

Stambeni kompleks je u cjelini projektovan prema najmodernijim standardima gradnje te će zajednički prostor biti ograđen betonskim zidom visine h=1,20 m kao i visokim i niskim rastinjem. Između Bloka A i Bloka B projektovan je bezbjedan prostor za igru djece i odmor površine cca. 600m2 sa zelenom površinom, dječijim mobilijarom, klupama za odmor i relaksaciju na korištenje isključivo za stanare naselja.

Visok nivo privatnosti, uređene zelene površine, dovoljno prirodne svjetlosti, te odličan kvalitet gradnje su samo neke od prednosti ove nekretnine.

Cijena stana iznosi 109.391 KM sa uključenim PDV-om!

U sklopu trenutne ograničene ponude moguće je iskoristiti jedinstvenu priliku i osigurati sebi do -10% popusta na stambene jedinice  u rezidencijalnom naselju „Green Home Family“!

Izgradnja objekta je u završnoj fazi, a završetak radova se očekuje u decembru 2020. godine!

Za sve informacije o ovim ponudama i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta:

Dervišbegović Haris Mob/Viber/WhatsApp +387 61 319 83.

Finansiranje kupovine stanova je omogućeno putem  komercijalnih banaka.

Na dijelu krova Bloka B planirana je zajednička krovna terasa koja će također biti data na korištenje svim stanarima naselja.

Arhitektonskim oblikovanjem balkoni i lođe su projektovane na različitim udaljenostima i etažama čime je ostvarena zanimljiva igra svjetlosti i sjene, a ravni krovovi su iskorišteni za postavljanje ekstenzivnog zelenila čime će se dodatno doprinijeti eksluzivnosti i jedinstvenosti ovog projekta.

Korištenje kvalitetnih materijala od čega možemo izdvojiti: termičku izolaciju zidova stiroporom d=10 cm, tarkett i keramičke pločice odlične kvalitete, unutrašnja stolarija od masivnog drveta sa duplo šperovanim krilima. Unutrašnja sobna vrata između hodnika i dnevnog boravka su predviđena sa krilom od masivnog drvenog okvira i ispunom od kaljenog pjeskarenog stakla. Vanjska stolarija je predviđena kao dvoslojno staklo sa dvostrukim low-e premazom sa obje strane. Grijanje u stanovima je predviđeno kao plinsko etažno. Svaki stan će imati inverter klima uređaj.

Lokacija:

Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (tramvaja) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. Najbliža tramvajska stanica je udaljena svega cca 300-400m ili 5 min hoda,

Udaljenost od 5 minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su:

-       Tržni centar Bingo

-       Apoteka

-       Banka

-       Apoteka

Kao i razni ugostiteljski objekti, igraone, vrtići itd. Obzirom na blizinu Stupske petlje, pristup autoputu A1 je u mnogome olakšan te možemo reći da je nekretnina kvalitetno povezana sa svim dijelovima grada.

Sadržaj:

Ulaskom u stan pristupa se hodniku. Iz hodnika je omogućen pristup svim prostorijama u stanu tako da se desno nalazi kupatilo, lijevo kuhinja a pravo dnevni boravak i spavaća soba. Izlaz na lođu je omogućen iz dnevnog boravka.

Rezidencijalno naselje „Green Home“ će se sastojati iz 2 bloka, Blok A i Blok B. Cjelokupno naselje će se sastojati od 43 podzemne garaže i 40 stanova. Mali broj stambenih jedinica, kvalitetna gradnja, uređene zelene površine unutar naselja, povoljna cijena sa akcijskim popustom kao i visok nivo privatnosti samo su neke od prednosti ovog naselja.

Blok A će biti spratnosti P+3 sa ukupno 16 stambenih jedinica različitih površina.

Blok B će biti djelimično spratnosti P+3 a djelimično spratnosti P+6. Razlika u spratnosti je iskorištena za dizajniranje zajedničke krovne terase na IV spratu. U dijelu objekta spratnosi P+6 ukupno je projektovano 14 stambenih jedinica, a u dijelu objekta spratnosti P+3 je projektovano 10 stambenih jedinica.

Standard:

Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija predviđena kao dvoslojno staklo sa dvostrukim low-e premazom sa obje strane. Unutrašnja stolarija od masivnog drveta sa duplošperovanim krilima. Podna obloga u stanovima, keramičke pločice i parket zavisno od namjene prostorije. Plinsko etažno grijanje, klima uređaj. Sigurnosna vrata. Svaka stambena jedinica ima individualna mjerila za potrošnju vode i struje.

 

 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2019-9954

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Latička

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 50m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2020

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 3/6

Sadržaji nekretnine
Lođa
Vrt
Klima
Lift
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo