Stup, Stupska

Prodaja, Stan, jednosoban, Ilidža, Stup

Prostrana garsonjera sa ustakljenom lođom na petom spratu u zgradi novije gradnje, Tibra Stup

1 0 30m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se garsonjera uknjižene površine 30,12m2 smještena na petom spratu stambene zgrade novije gradnje.

Lamela u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena 2012. godine i nalazi se u naselju Stup, nadomak benzinske pumpe Gazprom.

Obzirom da se nekretnina nalazi u zgradi novije gradnje, posjeduje slijedeće pogodnosti i karakteristike: kvalitetna unutrašnja drvena stolarija i vanjska PVC “Drina Plast” stolarija, hrastov parket 22mm, protuprovalna ulazna vrata.

Kao dodatnu prednost i pogodnost treba istaći da stambene jedinice u zgradi imaju individualne mjerače potrošnje za sve energente i zahvaljujući kvalitetnoj gradnji i odličnom termo izolacionom fasadnom sistemu, te manjoj kvadraturi, ovaj stan ima male režijske troškove u toku grijne sezone. Nekretnina posjeduje i klima uređaj marke „NOX” što boravak tokom ljetnih mjeseci čini ugodnim.

Obzirom na mikrolokaciju unutar naselja, nekretnina se nalazi u blizini svih sadržaja neophodnih za svakodnevni život, tako da se u radijusu od cca 500 m nalaze: market “Bingo”, stanice tramvajskog i autobuskog gradskog saobraćaja, Stupska petlja, pošta, apoteka, te veći broj trgovinskih i uslužnih objekata. Ispred zgrade se nalazi javni parking, tako da pronalazak parking mjesta neće predstavljati problem budućim vlasnicima.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na petom spratu novoizgrađene stambene zgrade u ulici Stupska, nadomak glavne gradske saobraćajnice i Gazprom benzinske pumpe. Samu lokaciju karakteriše veliki broj sadržaja neophodnih za svakodnevni život, kao što su: supermarket “Bingo”, ugostiteljski objekti, apoteka, banka, pekara, vrtići, igraone, frizerski saloni i mnogi drugi.

Lokacija je izuzetno dobro povezana cestovnim i tramvajskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je tramvajsko i autobusko stajalište udaljeno cca 400 metara, a sama glavna saobraćajnica cca 50 m od ulaza u zgradu. Ispred stambene zgrade nalazi se parking prostor za stanare.

Sadržaj:

Nausprot ulaznim vratima iz predsoblja je kuhinja iz koje se nadalje pristupa u dnevni boravak. Kupatilo je sa lijeve strane iz predsoblja. Izlaz na lođu je iz dnevnog boravka.

Standard:

Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Hrastov parket. Keramičke pločice. Kablovska TV. Internet. Interfon. Blindo vrata. Ustakljena lođa. Lift. Klima uređaj.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.

 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 024p/2020 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Stupska

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 30m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2012

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: 5/13

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Blindo vrata
Klima
Lift
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Stolarija
PVC i drvo