Stup, Pijačna

Prodaja, Stan, trosoban, Ilidža, Stup

Funkcionalan i svijetao trosoban stan dvostrane orijentacije na prvom spratu u zgradi novije gradnje, naselje Stup

1 2 65m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 64,93m2 na prvom spratu stambene zgrade, ulica Pijačna, naselje Stup. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena 2011. godine i ima ukupno šest spratova.

Prilikom gradnje su korišteni izuzetno kvalitetni materijali, a stambene jedinice imaju individualne mjerače potrošnje za energente. Stan ima veoma dobar raspored i pristup svim prostorijama iz ulaznog predsoblja. Sadrži dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinju, kupatilo, toalet i predsoblje.

Obzirom da se nekretnina nalazi u zgradi novije gradnje, posjeduje slijedeće pogodnosti i karakteristike:

  • kvalitetna vanjska PVC stolarija,
  • plinsko etažno grijanje sa Vaillant bojlerom,
  • protuprovalna ulazna vrata,
  • kao i automatski osigurači

Bitno je napomenuti da su kupatilo i toalet adaptirani tokom 2020. godine, te da je postavljena nova unutrašnja drvena stolarija i laminatni podovi.

Istaknute odlike nekretnine su odlična spratnost i dvostrana orijentacija (Jug-Sjever) koja čini stan svijetlim i ugodnim za boravak.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade novije gradnje u ulici Pijačna, u blizini glavne gradske saobraćajnice.
Lokacija je dobro uvezana cestovnim i tramvajskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada.

SADRŽAJ Iz predsoblja na desno se pristupa dnevnom boravku. Iz dnevnog boravka je omogućen pristup kuhinji. Iz predsoblja lijevo se ulazi u spavaće sobama, ravno u kupatilo i toalet.

STANDARD Plinsko etažno grijanje Vaillant bojler. Aluminijski radijatori. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu i predsoblju. Interfon. Kablovska TV. Automatski osigurači. Blindo vrata. Lift.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 059p/2020 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Pijačna

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 65m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2011

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 1/6

Sadržaji nekretnine
Parking
Blindo vrata
Lift
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo