Stup, Stupska

Prodaja, Stan, trosoban, Ilidža, Stup

Trostrano orijentisan i funkcionalan trosoban stan u Tibrinim zgradama sa balkonom i lođom na trinaestom spratu, naselje Stup

1 2 63m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan sa balkonom i lođom uknjižene površine 63,19m2 smješten na trinaestom spratu stambene zgrade sa dva lifta. Lamela u kojoj se nalazi predmetna nekretnina je izgrađena 2013. godine, u kompleksu zgrada “Tibra 2” naselje Stup, nadomak glavne saobraćajnice i Stupske petlje.

Nekretnina se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatila, predsoblja, balkona i lođe. Činjenica da je nekretnina trostrano orijentisana i ima djelimično otvoreni pogled primarne zapadne orijentacije koji joj pruža dovoljno prirodne svijetlosti čini je raritetom u postojećem naselju.

Istaknute karakteristike stana su: kvalitetna unutrašnja drvena stolarija i vanjska PVC “Drina Plast” stolarija, hrastov parket 22mm, protuprovalna ulazna vrata, kao i ugrađen klima uređaj marke „NOX”što zasigurno boravak u nekretnini za vrijeme ljetnog perioda čini ugodnijim. Kao dodatnu prednost i pogodnost treba istaći da stambene jedinice u zgradi imaju individualne mjerače potrošnje za sve energente i odličan termo izolacioni fasadni sistem.

Funkcionalnost nekretnine je povećana činjenicom da ista posjeduje balkon otvorenog pogleda, kao i ustakljenu lođu. Etaže na svim spratovima su odvojene predulaznim vratima od ostatka haustora, što omogućava dodatnu sigurnost i privatnost za vlasnike stambenih jedinica.

Vrlo bitno je napomenuti da budućem kupcu na poklon ostaje kompletna ugradbena kuhinja sa svim uređajima, kao i plakari u predsoblju i spavaćoj sobi.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na trinaestom (ujedno i posljednjem) spratu stambene zgrade sa dva lifta u ulici Stupska, naselje Stup nadomak glavne gradske saobraćajnice i Gasprom benzinske pumpe. Samu lokaciju karakteriše veliki broj sadržaja neophodnih za svakodnevni život, kao što su: supermarket “Bingo”, ugostiteljski objekti, apoteka, banka, pekara, vrtići, igraone, frizerski saloni i mnogi drugi.

Lokacija je izuzetno dobro povezana cestovnim i tramvajskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je tramvajsko i autobusko stajalište udaljeno cca 400 metara, a sama glavna saobraćajnica cca 50 m od ulaza u zgradu. Ispred stambene zgrade nalazi se parking prostor za stanare.

SADRŽAJ Iz predsoblja ravno se pristupa u spavaću sobu 2 i kupatilo. Nadalje iz predsoblja lijevo se pristupa u spavaću sobu 1, a ravno u dnevni boravak sa kuhinjom. Izlaz na balkon je iz dnevnog boravka, a izlaz na ustakljenu lođu je iz spavaće sobe 2.

STANDARD Grijanje vlastita kotlovnica. Aluminijski radijatori. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji, predsoblju, balkonu i lođi. Kablovska TV. Internet. Interfon. Blindo vrata. Lift 2x. Klima uređaj.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 003p/2021 G

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Stupska

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 63m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2013

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: 13/13

Sadržaji nekretnine
Balkon
Lođa
Parking
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Stolarija
PVC i drvo