Stup, Latička

Prodaja, Stan, četverosoban, Ilidža, Stup

NOVOGRADNJA – REZIDENCIJALNO NASELJE STUP! Fantastičan četverosoban stan projektovane površine cca 89 m2 idealne orjentacije, spratnosti i pogleda u jedinstvenom rezidencijalnom naselju! Stup, Sarajevo. JEDINI DOSTUPAN!

2 3 90m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

S velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo fantastičan četverosoban stan ukupne projektovane površine 89,58 m2 na drugom spratu „B“ objekta u jedinstvenom rezidencijalnom objektu u završnoj fazi gradnje, Stup Sarajevo!

Stan je odličnog rasporeda obzirom da se svim prostorijama pristupa iz hodnika, te sve sobe imaju obezbjeđen izlaz na veliku lođu s koje se pruža vrlo lijep pogled na okolno zelenilo. Spavaće sobe su površine od cca 10 m2 pa do cca 13 m2 što stan čini idealnim za boravak višečlane porodice.

Izvrsna južna orjentacija, otvoren pogled prema okolnom zelenilu kao i činjenica da je i sam kompleks u kojem se stan stan zatvorenog tipa čine ovu nekretninu idealnom za porodice s djecom kao i za sve one koji cijene mir i privatnost uz povoljnu cijenu.

Za zakazivanje razgledanja ove nekretnine kao i za sve dadatne informacije pozovite Vašeg agenta:

Dervišbegović Haris Mob/Viber/WhatsApp +387 61 319 83.

Projekat rezidencijalnog naselja zatvorenog tipa je prvi takve vrste na lokaciji Stupa koji će uz kvalitetne, moderno dizajnirane stanove svim budućim vlasnicima ponuditi prijeko potrebne bezbjedne i uređene površine za odmor, te visok nivo privatnosti, na lokaciji koju inače karakteriše visoka stopa izgrađenosti i manjak zelenih površina.

Ovaj tip stana je trenutno dostupan samo na etaži prizemlja i to;

Stan B205 je ukupne projektovane površine 89,58 m2 po traženoj cijeni od 188.050 KM sa uključenim PDV-om!

Budućim stanarima se također nudi i kupovina garažnih mjesta u suterenu objekta po cijeni od 20.000 KM sa uključenim PDV-om!

Finansiranje kupovine stanova je omogućeno preko ASA Banke d.d. Sarajevo!

Objekat je trenutno u završnoj fazi gradnje, a završetak građevinskih radova i useljenje očekuje uskoro.

Stambeni kompleks u cjelini je projektovan prema najmodernijim standardima gradnje te će cijeli prostor biti ograđen betonskim zidom visine h=1,20 m kao i visokim i niskim rastinjem. Između Bloka A i Bloka B projektovan je bezbjedan prostor za igru djece i odmor površine cca. 600m2 sa zelenom površinom, dječijim mobilijarom, klupama za odmor i relaksaciju na korištenje isključivo za stanare naselja.

Visok nivo privatnosti, uređene zelene površine, dovoljno prirodne svjetlosti, odličan kvalitet gradnje su samo neke od prednosti ove nekretnine.

Na dijelu krova Bloka B planirana je zajednička krovna terasa koja će također biti data na korištenje svim stanarima naselja.

Arhitektonskim oblikovanjem balkoni i lođe su projektovane na različitim udaljenostima i etažama čime je ostvarena zanimljiva igra svjetlosti i sjene, a ravni krovovi su iskorišteni za postavljanje ekstenzivnog zelenila čime će se dodatno doprinijeti eksluzivnosti i jedinstvenosti ovog projekta.

Korištenje kvalitetnih materijala od čega možemo izdvojiti: termičku izolaciju zidova stiroporom d=10 cm, tarkett i keramičke pločice odlične kvalitete, unutrašnja stolarija od masivnog drveta sa duplo šperovanim krilima. Unutrašnja sobna vrata između hodnika i dnevnog boravka su predviđena sa krilom od masivnog drvenog okvira i ispunom od kaljenog pjeskarenog stakla. Vanjska stolarija je predviđena kao dvoslojno staklo sa dvostrukim low-e premazom sa obje strane. Grijanje u stanovima je predviđeno kao plinsko etažno. Svaki stan će imati inverter klima uređaj.

LOKACIJA Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (tramvaja) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. Najbliža tramvajska stanica je udaljena svega cca 300-400m ili 5 min hoda,

Udaljenost od 5 minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su:

  • Tržni centar Bingo
  • Apoteka
  • Banka
  • Apoteka
  • Kao i razni ugostiteljski objekti, igraone, vrtići itd.

Obzirom na blizinu Stupske petlje, pristup autoputu A1 je u mnogome olakšan te možemo reći da je nekretnina kvalitetno povezana sa svim dijelovima grada.

SADRŽAJ Ulaskom u stan pristupa se predsoblju. Iz predsoblja pravo se pristupa spavaćim sobama 1, 2 i 3, lijevo glavnom kupatilu a desno dnevnom boravku sa kuhinjom i trpezarijom. Pristup drugom kupatilu je omogućen iz spavaće sobe 1. Izlaz na lođu je moguć iz svih spavaćih soba kao i iz dnevnog boravka.

Rezidencijalno naselje  će se sastojati iz 2 bloka, Blok A i Blok B. Cjelokupno naselje će se sastojati od 43 podzemne garaže i 42 stana. Mali broj stambenih jedinica, kvalitetna gradnja, uređene zelene površine unutar naselja, povoljna cijena sa akcijskim popustom kao i visok nivo privatnosti samo su neke od prednosti ovog naselja.

Blok A će biti spratnosti P+3 sa ukupno 16 stambenih jedinica različitih površina.

Blok B će biti djelimično spratnosti P+3 a djelimično spratnosti P+6. Razlika u spratnosti je iskorištena za dizajniranje zajedničke krovne terase na IV spratu. U dijelu objekta spratnosi P+6 ukupno je projektovano 14 stambenih jedinica, a u dijelu objekta spratnosti P+3 je projektovano 10 stambenih jedinica.

STANDARD Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija predviđena kao troslojno staklo sa dvostrukim low-e premazom sa obje strane. Unutrašnja stolarija od masivnog drveta sa duplošperovanim krilima. Podna obloga u stanovima, keramičke pločice i parket zavisno od namjene prostorije. Plinsko etažno grijanje, inverter klima uređaj. Sigurnosna vrata. Svaka stambena jedinica ima individualna mjerila za potrošnju vode, struje i plina

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!
Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenh od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti. Fotografije u oglasu su sa već izgrađenih lamela i isključivo su informativnog karaktera.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2021-9425

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Latička

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 90m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2021

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 2/6

Sadržaji nekretnine
Lođa
Terasa
Vrt
Alarm
Klima
Lift
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Videofon
Grijanje
Etažno plinsko