Stup, Hifzi Bjelevca

Prodaja, Stan, dvosoban, Ilidža, Stup

Izuzetno prostran dvosoban stan sa ustakljenim balkonom orijentisan na tri strane na petom spratu, Stup, Bačići

1 1 67m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 67,41m2 smješten na petom spratu stambene zgrade sa liftom u naselju Bačići-Stup. Zgrada u kojoj se nalazi nekretnina ima ukupno sedam spratova i izgrađena je početkom 2000-ih godina.

Istaknute odlike stana su izuzetno prostrane prostorije, trostrana orijentacija (Jug-Zapad-Sjever), kao i pristup svim prostorijama iz ulaznog predsoblja.

Nekretnina je prošla kroz adaptaciju prije četiri godine. Tom prilikom je stara vanjska drvena stolarija zamijenjena i postavljena nova PVC. Također, kuhinja je bila predmet adaptacije čiji elementi su rađeni po mjeri.

Dodatnu pogodnost predstavlja instalirano plinsko etažno grijanje što poboljšava ekonomičnost ukupnih režijskih troškova.

Stan posjeduje komforan dnevni boravak sa više prozorskih otvora i ustakljen balkon orijentisan u pravcu juga.

S obzirom na trostranu orijentaciju, nekretnina posjeduje mnogo prirodnog svijetla što stvara ugodan ambijent u stanu tokom čitavog dana.

Ispred i iza zgrade nalazi se zajednički parking prostor za stanare.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na petom spratu stambene zgrade od ukupno sedam spratova u ulici Hifzi Bjelevca u naselju Bačići – Stup. Lokacija je prilično bogata sadržajima potrebnim za svakodnevni način života, pa tako izdvajamo da se u krugu od cca. 500m nalaze obrazovne ustanove, tržni centar, stanice tramvajskog i autobuskog gradskog saobraćaja, banka, pošta, apoteka, Stupska petlja te razni trgovinski i uslužni objekti.

Lokacija je odlično povezana cestovnim saobraćajem i sredstvima javnog prevoza.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se lijevo pristupa dnevnom boravku i trpezariji, ravno kuhinji, a desno u spavaću sobu i kupatilo. Na ustakljeni balkon se pristupa iz dnevnog boravka.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, trpezariji i predsoblju. Laminat na balkonu. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Kablovska TV. Interfon. Lift. Ustakljen balkon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 021p/2021 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hifzi Bjelevca

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 67m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2002

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: 5/7

Sadržaji nekretnine
Balkon
Podrum
Nova kuhinja
Lift
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo