Stup, Stupska

Prodaja, Stan, jednosoban, Ilidža, Stup

RIJETKO U PONUDI! Namješten stan sa lođom na petom spratu zgrade novije gradnje, Stup

1 0 32m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se stan uknjižene kvadrature 32,65m2 na petom spratu novije stambene zgrade sa dva lifta u ulici Stupska, naselje Stup. Lamela u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena i useljena 2011. godine i nalazi se nadomak glavne saobraćajnice.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom, kupatila, predsoblja i lođe.

U oglašenu cijenu uključen je kompletan namještaj vidljiv na slikama od čega je bitno naglasiti da je su 2021. godine postavljeni novi ugradbeni plakari u predsoblju i na lođi, čime se dobio značajan prostor za smještaj stvari.

Prednosti nekretnine su: mala površina koja uvjetuje i niske mjesečne režijske troškove, praktična lođa, zgrada novije gradnje, pozicija u blizini glavne gradske saobraćajnice uz brz i jednostavan izlazak na autoput, pristup svim lokacijama u gradu, kao i aerodromu. Zahvaljujući tome, stan je pogodan za iznajmljivanje i predstavlja atraktivnu priliku za investiciju.

Istaknute karakteristike stana su: kvalitetna unutrašnja drvena stolarija i vanjska PVC “Drina Plast” stolarija, hrastov parket 22mm, protuprovalna ulazna vrata, kao i ugrađen „Vox” klima uređaj. Kao dodatnu pogodnost treba istaći da stambene jedinice u zgradi imaju individualne mjerače potrošnje za sve energente. Etaže na svim spratovima su odvojene predulaznim vratima od ostatka haustora, što omogućava sigurnost i privatnost za vlasnike stambenih jedinica.

Lokacija stambene zgrade u ulici Stupska odlikuje se kompletnom infrastrukturom potrebnom za ugodan  život. Obzirom na mikrolokaciju unutar naselja, nekretnina se nalazi u blizini svih sadržaja neophodnih za svakodnevni život, tako da se u radijusu od cca. 500m nalaze: market “Bingo”, stanice tramvajskog i autobuskog gradskog saobraćaja, Stupska petlja, pošta, apoteka, te veći broj trgovinskih i uslužnih objekata. Ispred zgrade se nalazi javni parking a također uz dodatnu naknadu mogu se rentati garažna mjesta u suterenu zgrade.

LOKACIJA Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade sa dva lifta u ulici Stupska, naselje Stup. Zgrada se nalazi u blizini svih sadržaja neophodnih za svakodnevni život, tako da se u radijusu od cca. 500m nalaze: market “Bingo”, stanice tramvajskog i autobuskog gradskog saobraćaja, Stupska petlja, pošta, apoteka, škole, vrtići, igraonice te veći broj trgovinskih i uslužnih objekata.

SADRŽAJ Ravno sa ulaza se pristupa u predsoblje iz kojeg se pravo ulazi u dnevni boravak sa kuhinjom, a sa desne strane u kupatilo. Iz dnevnog boravka pristupa se direktno lođi.

STANDARD Centralno grijanje (vlastita kotlovnica) sa vlastitim kalorimetrom. Vanjska stolarija PVC „Drina Past”. Unutrašnja stolarija drvena. Hrastov parket u dnevnom boravku, kuhinji. Keramičke pločice u kupatilu, predsoblju i lođi. Klima uređaj „Vox”. Interfon. Automatski osigurači. Blindo vrata. Lift. Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 047p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Stupska

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 32m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2011

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 5/13

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo