Stup, Hifzi Bjelevca

Prodaja, Stan, dvosoban, Ilidža, Stup

Veći dvosoban stan sa balkonom u ulici Hifzi Bjelevca, Stup

1 1 58m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan sa balkonom uknjižene površine 58m2 u ulici Hifzi Bjelevca, naselje Stup. Stan se nalazi u prizemlju zgrade novije gradnje i sadrži: dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, balkon i predsoblje.  

U stanu je izvršena promjena ulaznih vrata ugradnjom protuprovalnih blindo vrata, postavljena nova vanjska PVC stolarija, te je na balkonu postavljena ograda. Nakon toga, nekretnina se redovno i uredno održavala.

U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija. Po informaciji od vlasnika, stanu pripada i vanjsko parking mjesto koje se nalazi ispred zgrade.

U krugu od 500m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Konzum”, “Bingo”, ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog sportsko-rekreativnog centra “Safet Zajko”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega tri minuta hoda, dok je zgrada zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve.

LOKACIJA Stan se nalazi na prizemlju stambene zgrade sa  liftom u ulici  Hifzi Bjelevca, naselje Stup, Ilidža. U krugu od 500m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Konzum”, “Bingo”,ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog sportsko-rekreativnog centra “Safet Zajko”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega tri minuta hoda, dok je zgrada zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na lijevo pristupa kuhinji sa trpezarijom i dnevnom boravku. Izlaz na balkon je iz dnevnog boravka. Nadalje, desno iz predosoblja je pristup kupatilu i spavaćoj sobi.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Aluminijski radijatori. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija.Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji, predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu i balkonu. Blindo vrata. Interfon.  Internet. Lift.Podrum.Parking mjesto.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 009p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hifzi Bjelevca

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 58m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2006

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: Pr/5

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Podrum
Blindo vrata
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Video nadzor
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo