Stup, Pijačna

Prodaja, Stan, trosoban, Ilidža, Stup

Svijetao trosoban stan sa balkonom dvostrane orijentacije u zgradi novije gradnje, naselje Stup. NAMJEŠTAJ UKLJUČEN U CIJENU!

1 2 60m2
195.000 KM ~99.702 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 60m2 na trećem spratu stambene zgrade, ulica Pijačna, naselje Stup. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena 2009. godine i ima ukupno pet spratova.

Prilikom gradnje su korišteni izuzetno kvalitetni materijali, a stambene jedinice imaju individualne mjerače potrošnje za energente. Stan ima veoma dobar raspored i pristup svim prostorijama iz ulaznog predsoblja. Sadrži dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, predsoblje i balkon.

Obzirom da se nekretnina nalazi u zgradi novije gradnje, posjeduje slijedeće pogodnosti i karakteristike:

- kvalitetna vanjska PVC stolarija,

- plinsko etažno grijanje sa plinskim bojlerom,

- protuprovalna ulazna vrata,

- automatski osigurači i klima uređaj

Bitno je napomenuti da sav namještaj i bijela tehnika u stanu ostaje budućim vlasnicima.

Stan se redovno i uredno održavao.

Ispred zgrade se nalazi zajednički parking prostor za stanare zgrade sa pokretnom rampom.

Istaknute odlike nekretnine su odlična spratnost i dvostrana orijentacija (Jug-Istok) koja čini stan svijetlim i ugodnim za boravak.

LOKACIJA  Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade novije gradnje u ulici Pijačna, naselje Stup, u blizini glavne gradske saobraćajnice.

Zgrada u kojoj se predmetna nekretnina nalazi je okružena mnoštvom lijepo uređenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od 600 metara nalaze: supermarketi, pijaca, teretana, apoteka, mnogobrojni ugostiteljski objekti i trgovačke radnje.

Lokacija je dobro uvezana cestovnim i tramvajskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada.

SADRŽAJ Stan sadrži dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, predsoblje i balkon.

STANDARD Plinsko etažno grijanje.Aluminijski radijatori. Vanjska PVC stolarija sa vanjskim alu roletnama. Unutrašnja drvena stolarija. Lamelni parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i balkonu. Interfon. Kablovska TV. Automatski osigurači. Blindo vrata. Lift.Klima uređaj. Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 033p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 195.000KM

Cijena EUR: ~99.702EUR

Lokacija

Adresa: Pijačna

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 60m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2009

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 3/5

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Br. certifikata: 01-01.1-277/22
Poslovnica Novi Grad