Stup, Hifzi Bjelavca

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Stup

Dvosoban funkcionalan stan na trećem spratu u zgradi novije gradnje, Stup, Bačići

1 1 48m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 47,86m2 na trećem spratu stambene zgrade na Stupu. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je završena 2004. godine i ima ukupno tri sprata. Bitno je napomenuti da iznad stana nije krov nego susjedni stan koji je dvoetažni.

Nekretnina sadrži dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i predsoblje. Kao pozitivne karakteristike iste možemo navesti izuzetno prostrane prostorije od kojih dnevni boravak posjeduje cca 19m2, a spavaća soba cca 16m2. Pored toga, nekretnina raspolaže sa prostranom kuhinjom, a južna orijentacija čini stan izuzetno svijetlim i prozračnim.

Boravak u ljetnim mjesecima je uz korištenje klima uređaja znatno ugodniji. Grijanje je plinsko etažno na aluminijske radijatore, a u stanu su postavljeni automatski osigurači. U cilju dodatne sigurnosti vlasnici su ugradili protuprovalna ulazna vrata kao i alarmni sistem.

Ispred i iza zgrade u kojoj se predmetna nekretnina nalazi, pozicionirana su parking mjesta, pa je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano, a u suterenu nekretnina posjeduje pripadajuću podrumsku prostoriju.

Lokacija:
Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade sa ukupno tri sprata u ulici Hifzi Bjelevca u naselju Bačići - Stup.
Lokacija je prilično bogata sadržajima potrebnim za svakodnevi način života, pa tako izdvajamo da se u krugu od cca. 500m nalaze obrazovne ustanove, tržni centar, stanice tramvajskog i autobuskog gradskog saobraćaja, banka, pošta, apoteka, Stupska petlja te razni trgovinski i uslužni objekti.

Lokacija je dobro povezana cestovnim saobraćajem i sredstvima javnog prevoza.

Sadržaj:
Nasuprot ulaznim vratima je predsoblje iz kojeg se ravno pristupa u dnevni boravak i spavaću sobu. Lijevo iz predsoblja se pristupa u kuhinju, a desno u kupatilo.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Aluminijski radijatori. Vanjska i unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Interfon. Kablovska TV. Blindo vrata. Automatski osigurači. Klima uređaj. Alarm.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 029p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hifzi Bjelavca

Grad: Sarajevo, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 48m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2004

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Podrum
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor