Stup, Pijačna

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Stup

Funkcionalan trosoban stan sa dva balkona, naselje Stup

1 2 37m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 37m2 (po informaciji od strane vlasnika stvarna površina iznosi cca 60 m2) na visokom prizemlju manje stambene zgrade, ulica Pijačna, naselje Stup. Vlasnik je nekretninu proširio na način da je postojeću podrumsku prostoriju pretvorio u dodatnu spavaću sobu.

Stambena zgrada je izgrađena 2006. godine i s obzirom na ukupan mali broj stambenih jedinica i nisku spratnost zgrade, ista pruža privatnost budućem vlasniku. Nekretnina se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, predsoblja, kuhinju, kupatilo i dva balkona. Grijanje je plinsko etažno, a dva balkona sa pogledom na baštenski dio ispred zgrade pružaju dodatni ugođaj.

Orijentacija je istočna i opskrbljuje stan sa dovoljno prirodne svjetlosti.

 

Lokacija:

Stan se nalazi na visokom prizemlju manje stambene zgrade, ulica Pijačna, u blizini glavne gradske saobraćajnice. Lokacija je odlično uvezana cestovnim i tramvajskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada.

Sadržaj:

Iz predsoblja na lijevo se pristupa kupatilu, ravno dnevnom boravku koji je u kombinaciji sa kuhinjom. Ulaz u spavaću sobu 1 je iz dnevnog boravka, a u spavaću sobu 2 stepenicama se silazi iz spavaće sobe 1. Izlaz na balkon 1 je iz spavaće sobe 1, a na balkon 2 iz dnevnog boravka.

 

Standard:

Plinsko etažno grijanje. Aluminijski radijatori. Vanjska i unutrašnja stolarija drvena. Laminat u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i na oba balkona. Kablovska TV. Automatski osigurači. Dva balkona.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 056p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Pijačna

Grad: Sarajevo, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 37m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2006

Godina zadnje adaptacije: 2007

Sprat: Pr/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor