Stup, Latička

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Stup

NOVOGRADNJA - GREEN HOME! AKCIJA: Funkcionalan četverosoban stan 86.26m2 južne orijentacije u jedinstvenom rezidencijalnom kompleksu Stup + Garažno mjesto GRATIS!

2 3 86m2

Opis nekretnine:
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se funkcionalan četverosoban stan primarne južne orijentacije i odličnog rasporeda prostorija u jedinstvenom rezidencijalnom naselju GREEN HOME u ulici Latička na Stupu. Stan je površine 86.26 m2 i smješten je na I spratu bloka B. U sklopu trenutne ograničene akcije uz kupovinu ovog fantastičnog četverosobnog stana kupac dobija i GRATIS garažno mjesto u suterenskoj etaži.

Predmetna nekretnina predstavlja idealnu priliku za kupovinu, obzirom da je jedina takva u ovom jedinstvenom stambenom kompleksu. Projekat GREEN HOME je prvi takve vrste koji će uz kvalitetne, moderno dizajnirane stanove svim kupcima ponuditi prijeko potrebne bezbjedne i uređene površine za odmor, te visok nivo privatnosti, na lokaciji koju inače karakteriše visoka stopa izgrađenosti i manjak zelenih površina.

Prilikom dizajniranja stana posebna pažnja je posvećena rasporedu prostorija tako da će stan imati dovoljno prirodne svjetlosti tokom cijelog dana, što će boravak u njemu učiniti ugodonim. Sve prostorije su prostrane i funkcionalnih dimenzija, a lođa površine preko 8m2(8,10 x 0,75 = 6,07m2) sa pristupom iz dnevnog boravka dodaje posebnu vrijednost i kvalitetu ovoj nekretnini.

Stambeni kompleks u cjelini je projektovan prema najmodernijim standardima gradnje te će cijeli prostor biti ograđen betonskim zidom visine h=1,20 m kao i visokim i niskim rastinjem. Između Bloka A i Bloka B projektovan je bezbjedan prostor za igru djece i odmor površine cca. 600m2 sa zelenom površinom, dječijim mobilijarom, klupama za odmor i relaksaciju na korištenje isključivo za stanare naselja.

Visok nivo privatnosti, uređene zelene površine, dovoljno prirodne svjetlosti, odličan kvalitet gradnje su samo neke od prednosti ove nekretnine.


Cijena stana iznosi 181.080,00 KM sa PDV-om (GARAŽNO MJESTO GRATIS!)

Izgradnja objekta je u toku a završetak se očekuje u oktobru 2020. godine!

Za sve informacije o ovim ponudama i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta:
Nalo Nermin Mob/Viber/WhatsApp +387 61 161 250.


Na dijelu krova Bloka B planirana je zajednička krovna terasa koja će također biti data na korištenje svim stanarima naselja.

Arhitektonskim oblikovanjem balkoni i lođe su projektovane na različitim udaljenostima i etažama čime je ostvarena zanimljiva igra svjetlosti i sjene, a ravni krovovi su iskorišteni za postavljanje ekstenzivnog zelenila čime će se dodatno doprinijeti eksluzivnosti i jedinstvenosti ovog projekta.

Korištenje kvalitetnih materijala od čega možemo izdvojiti: termičku izolaciju zidova stiroporom d=10 cm, parketi i keramičke pločice odlične kvalitete, unutrašnja stolarija od masivnog drveta sa duplo šperovanim krilima. Unutrašnja sobna vrata između hodnika i dnevnog boravka su predviđena sa krilom od masivnog drvenog okvira i ispunom od kaljenog pjeskarenog stakla. Vanjska stolarija je predviđena kao dvoslojno staklo sa dvostrukim low-e premazom sa obje strane. Grijanje u stanovima je predviđeno kao plinsko etažno. Svaki stan će imati klima uređaj.

Virtuelni prikaz izgleda kupatila:

Lokacija:
Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja (tramvaja) onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. Najbliža tramvajska stanica je udaljena svega cca 300-400m ili 5 min hoda,
Udaljenost od 5 minuta hoda obuhvata sadržaje kao što su:
Tržni centar Bingo
Apoteka
Banka
Apoteka
Kao i razni ugostiteljski objekti, igraone, vrtići itd. Obzirom na blizinu Stupske petlje, pristup autoputu A1 je u mnogome olakšan te možemo reći da je nekretnina kvalitetno povezana sa svim dijelovima grada.

Sadržaj:

Ulaskom u stan pristupa se hodniku P=8.15m2. Iz hodnika desno se pristupa dnevnom boravku sa trpezarijom i kuhinji P=27.95m2. U dodatku hodnika smješteno je i kupatilo P=3.30m2. Iz hodnika lijevo i pravo pristupa se spavaćim sobama 1. P=12.72m2, zatim spavaćoj sobi 2. P=9.75m2 te master spavaćoj sobi 3. P=15.71m2. U sklopu master spavaće sobe smješteno je i master kupatilo P=3.4m2. Lođi P=8.10m2 (8.10x0.75=6.07m2) se pristupa pravo iz dnevnog boravka.

Rezidencijalno naselje „Green Home“ će se sastojati iz 2 bloka, Blok A i Blok B. Cjelokupno naselje će se sastojati od 43 podzemne garaže i 40 stanova. Mali broj stambenih jedinica, kvalitetna gradnja, uređene zelene površine unutar naselja, povoljna cijena sa akcijskim popustom kao i visok nivo privatnosti samo su neke od prednosti ovog naselja.

Blok A će biti spratnosti P+3 sa ukupno 16 stambenih jedinica različitih površina.

Blok B će biti djelimično spratnosti P+3 a djelimično spratnosti P+6. Razlika u spratnosti je iskorištena za dizajniranje zajedničke krovne terase na IV spratu. U dijelu objekta spratnosi P+6 ukupno je projektovano 14 stambenih jedinica, a u dijelu objekta spratnosti P+3 je projektovano 10 stambenih jedinica.

Standard:
Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija predviđena kao dvoslojno staklo sa dvostrukim low-e premazom sa obje strane. Unutrašnja stolarija od masivnog drveta sa duplošperovanim krilima. Podna obloga u stanovima, keramičke pločice i parket zavisno od namjene prostorije. Plinsko etažno grijanje, klima uređaj. Sigurnosna vrata. Svaka stambena jedinica ima individualna mjerila za potrošnju vode i struje.


FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenh od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti. Fotografije u oglasu su sa već izgrađenih lamela i isključivo su informativnog karaktera.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Nermin Nalo
Nermin Nalo
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2019-9951

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Latička

Grad: Sarajevo, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 86m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2020

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 1/6

Sadržaji nekretnine
Garaža
Lođa
Vrt
Blindo vrata
Klima
Lift
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Nermin Nalo
Nermin Nalo
Poslovnica Centar
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor