Švrakino Selo, Safeta Hadžića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Švrakino Selo

RIJETKO U PONUDI! Potpuno adaptiran manji dvosoban stan sa lođom na drugom spratu, Švrakino Selo

1 1 37m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se manji dvosoban stan uknjižene površine 37m2 na drugom spratu stambene zgrade u naselju Švrakino Selo, općina Novi Grad. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina posjeduje ukupno četiri sprata.

Stan je prije cca šest godina prošao kroz potpunu adaptaciju. Tom prilikom je postavljena nova kvalitetna PVC vanjska stolarija i drvena unutrašnja, izmijenjene su elektro instalacije te postavljeni automatski osigurači, kao i novi gusani radijatori.

Kupatilo je također kompletno adaptirano sa izmjenom vodovodnih instalacija i postavkom novih keramičkih pločica, a u kuhinji su izmijenjene keramičke pločice i postavljeni novi ugradbeni elementi. Lođa je ustakljena, a u cilju dodatne sigurnosti ugrađena su blindo vrata. Prilikom posljednje adaptacije, u februaru 2020. postavljene su nove kvalitetne 14mm laminatne podloge.

Istaknute odlike stana su optimalna spratnost, primarna zapadna orijentacija, niski režijski troškovi dok je lokacija odlično infrastrukturno povezana sa ostalim dijelovima grada, a mikrolokacija unutar naselja omogućava blizinu svih sadržaja neophodnih za svakodnevni život.

Kvadratura i niski režijski troškovi čine je rijetkom nekretninom u ponudi. Stan posjeduje i pripadajuću podrumsku prostoriju, a ispred zgrade smješten je zajednički parking prostor što budućim stranarima olakšava korištenje automobila.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Safeta Hadžića naselje Švrakino Selo.

U krugu od cca 500m na raspolaganju su mnogobrojni bitni sadržaji kao što su: supermarket „Amko”, pekara, apoteka, Opština Novi Grad, supermarket „Mercator” itd. Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada tako da je najbliža trolejbuska stanica udaljena svega cca 200m od zgrade.

Sadržaj:

Iz predsoblja ravno se pristupa u kupatilo, a desno u dnevni boravak. Lijevo iz dnevnog boravka se pristupa u kuhinju, a ravno u spavaću sobu. Iz dnevnog boravka se izalzi na lođu.

Standard:

Grijanje Centralno Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, dijelu kuhinje i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu i lođi. Kablovska TV. Internet. Gusani radijatori. Automatski osigurači. Blindo vrata. Lođa

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!
Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 039p/2020 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Safeta Hadžića

Grad: Sarajevo, Švrakino Selo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 37m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 2/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo