Švrakino Selo, Alibega Firdusa

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Švrakino Selo

Adaptiran jednosoban stan na trećem spratu u ulici Alibega Firdusa, Švrakino Selo

1 0 34m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan jednosoban stan uknjižene površine 34m2 na trećem spratu stambene zgrade u ulici Alibega Fridusa, naselje Švrakino Selo, općina Novi Grad. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina posjeduje ukupno četiri sprata.

Stan je 2021. godine prošao kroz potpunu adaptaciju. Tom prilikom je postavljena nova kvalitetna PVC vanjska stolarija i drvena unutrašnja, izmijenjene su elektro instalacije te postavljeni automatski osigurači, postavljene su nove kvalitetne 14mm laminatne podloge. Kupatilo je također kompletno adaptirano sa izmjenom vodovodnih instalacija i postavkom novih keramičkih pločica, a u kuhinji su izmijenjene keramičke pločice i postavljeni novi ugradbeni kuhinjski elementi. U dnevnom boravku je postavljena klima uređaj, a u cilju dodatne sigurnosti u stanu su ugrađena blindo vrata.

Istaknute odlike stana su optimalna spratnost, primarna zapadna orijentacija, niski režijski troškovi dok je lokacija odlično infrastrukturno povezana sa ostalim dijelovima grada, a mikrolokacija unutar naselja omogućava blizinu svih sadržaja neophodnih za svakodnevni život.

Kvadratura i niski režijski troškovi čine je rijetkom nekretninom u ponudi. Stan posjeduje i pripadajuću podrumsku prostoriju, a ispred zgrade smješten je zajednički parking prostor što budućim stanarima olakšava korištenje automobila.

Važno je napomenuti da potpuno novi ugradbeni plakari i kuhinjski elementi ostaju budućem vlasniku na poklon !

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Alibega Firdusa naselje Švrakino Selo. U krugu od cca 500m na raspolaganju su mnogobrojni bitni sadržaji kao što su: supermarket „Amko”, pekara, apoteka, Opština Novi Grad, supermarket „Mercator” itd. Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada tako da je najbliža trolejbuska stanica udaljena svega cca 300m od zgrade.

SADRŽAJ Pravo iz predsoblja je pristup kupatilu. Lijevo iz predsoblja prvo se pristupa u dnevnu sobu. Nadalje, lijevo iz predsoblja je pristup trpezariji i kuhinji.

STANDARD Električni konvektori. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja stolarija drvena. Laminat u dnevnom boravku, kuhinji, trpezariji. Keramičke pločice u predsoblju i kupatilu. Klima uređaj. Blindo vrata. Interfon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 009p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Alibega Firdusa

Grad: Sarajevo, Švrakino Selo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 34m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 3/4

Sadržaji nekretnine
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Polunamješteno
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo