Švrakino Selo, Prvomajska

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Švrakino Selo

Adaptirana prostrana garsonjera, Švrakino selo, Novi Grad

1 0 29m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostrana garsonjera uknjižene kvadrature 29m2 u suterenu stambene zgrade u naselju Švrakino selo. Stambena zgrada u kojoj se nalazi nekretnina ima ukupno pet spratova.

Tokom 2022. godine izvršena je adaptacija nekretnine. Tom prilikom je postavljena nova vanjska PVC stolarija, kuhinjski elementi, a kao podna obloga u dnevnom boravku postavljen je laminat, a u kuhinji, predsoblju i kupatilu su postavljene nove keramičke pločice. Također, u stanu je urađena izmjena vodovodnih, elektro i grijnih instalacija (uključujući i novi alumijskij radijator).

Kao glavna prednost nekretnine može se istaći neposredna blizina javnog gradskog prevoza sa svojim pratećim sadržajima, a istočna orijentacija pruža dovoljno prirodne svijetlosti i prozračnosti.

Stan odlikuju niski mjesečni režijski troškovi, te predstavlja odličnu priliku za investiciju.

U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija.

LOKACIJA

Stan se nalazi u suterenu stambene zgrade u ulici Prvomajska, naselje Švrakino Selo. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a lokacija je atraktivna zbog razvijene infrastrukture i blizine različitih sadržaja potrebnih za svakodnevne aktivnosti.
U radijusu od samo 200 metara se nalaze: Konzum, Merkator, obdanište, Opština Novi Grad, policijska stanica, apoteke, ambulanta, banke, pošta itd. U neposrednoj blizini zgrade je lijepo uređen park za djecu. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da se park ne nalazi u blizini prometnijih saobraćajnica.
Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno cca 200 metara od zgrade. Redovne autobuske i trolejbuske linije saobraćaju svakih 10-15 minuta.

SADRŽAJ Pravo od ulaznih vrata nalazi se kupatilo, a lijevo iz predsoblja pristupa se u dnevni boravak. Na desno je pristup kuhinji.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja stolarija drvena. Vanjska stolarija PVC. Laminat u dnevnom boravku. Keramičke u predsoblju i kuhinji i kupatilu. Interfon. Blindo vrata.Automatski osigurači. Video nadzor.Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 068p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Prvomajska

Grad: Sarajevo, Švrakino Selo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 29m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: Pr/5

Sadržaji nekretnine
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Video nadzor
Dimnjak
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo