Švrakino Selo, Prvomajska

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Švrakino Selo

RIJETKO U PONUDI! Funkcionalna garsonjera na četvrtom spratu, naselje Švrakino selo

1 0 25m2

Prodaje se garsonjera uknjižene površine 25m2 u ulici Prvomajska, naselje Švrakino Selo. Nalazi se na četvrtom spratu stambene zgrade izgrađene 70-tih godina koja ima ukupno pet spratova.

Nekretninu odlikuje praktičan raspored i dobra iskorištenost prostora, te jugozapadna orijentacija koja je čini dovoljno svijetlom i ugodnom za boravak. Tokom posljednjih godina u stanu nije bilo značajnijih ulaganja tako da je budućim vlasnicima ostavljen prostor da izvrše adaptaciju prema vlastitim željama i potrebama.

Obzirom na malu kvadraturu zagarantovani su niski režijski troškovi tokom cijele godine u iznosu do cca. 100 KM mjesečno.

Ispred zgrade je dostupan veći broj parking mjesta čime je korištenje automobila uveliko olakšano.

 

Lokacija:

Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Prvomajska, naselje Švrakino Selo. Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina. U krugu od samo 100m na raspolaganju su mnogobrojni bitni sadržaji kao što su: shopping centar “Mercator”, pekara, apoteka, Opština Novi Grad itd. 

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada tako da je najbliža stanica udaljena svega 50m od zgrade.

 

Sadržaj:

Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se ravno pristupa kupatilu, na lijevo dnevnom boravku sa kuhinjom.

 

Standard:

Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 047p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Prvomajska

Grad: Sarajevo, Švrakino Selo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 25m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2005

Sprat: 1 - 5/4

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Kanalizacija
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor