Švrakino Selo, Prvomajska

Prodaja, Stan, garsonjera, Sarajevo, Švrakino Selo

RIJETKO U PONUDI! Funkcionalna garsonjera površine 29m2 na 2. spratu, Švrakino Selo

1 0 29m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

 

Prodaje se garsonjera površine 29m2 na drugom spratu stambene zgrade u naselju Švrakino Selo.

Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena 1970.- ih godina i ima ukupno četiri sprata.

Istaknute odlike garsonjere su funkcionalan raspored prostorija i iskorištenost stambenog prostora, dok je lokacija odlično infrastrukturno povezana sa ostalim dijelovima grada. Mikrolokacija unutar naselja omogućava blizinu svih sadržaja neophodnih za svakodnevni život.

Stan je djelimično adaptiran tokom 2017.godine prilikom čega je postavljena nova PVC vanjska stolarija i postavljena blindo vrata. Ostatak nekretnine je redovno održavan i spreman za eventualne adaptacije budućeg vlasnika. Centralno grijanje iz Toplana nudi poseban komfor u zimskom periodu, a obzirom na malu kvadraturu, maksimalan iznos mjesečnih troškova za režije je cca 100M, što stan čini atraktivnim i za iznajmljivanje.

 

Lokacija:

Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Prvomajska, naselje Švrakino Selo.
Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 100 metara nalaze: shopping centar “Mercator”, PU Novi Grad, Opština Novi Grad, apoteka itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je trolejbusko stajalište udaljeno cca. 50 metara, dok je tramvajska stanica udaljena 200 metara od zgrade.

 

Sadržaj:

Nausprot ulaznim vratima iz predsoblja je kupatilo. Lijevo iz predsoblja se pristupa dnevnom boravku. Desno iz dnevnog boravka se pristupa kuhinji.

 

Standard:

Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Telefon. Kablovska TV. Internet. Blindo vrata.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!
Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 094p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Prvomajska

Grad: Sarajevo, Švrakino Selo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 29m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: 2/4

Sadržaji nekretnine
Podrum
Blindo vrata
Električna energija
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor