Velešići, Muhameda Ef. Pandže

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Velešići

Komforan trosoban stan na prvom spratu sa garažom, Velešići

1 2 80m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan trosoban stan uknjižene površine 79,66m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade u ulici Muhameda Ef. Pandže, naselje Velešići. Bitno je naglasiti da je u okviru oglašene cijene uračunata i pripadajuća garaža. Vlasnik budućim kupcima na poklon ostavlja kompletan namještaj.

Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina građena je sredinom 1980-ih godina i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Sadrži dvije spavaće sobe, kupatilo, balkon, dnevni boravak koji je u kombinaciji sa trpezarijom, kuhinju, toalet i predsoblje. 

U stanu nije bilo većih adaptacijskih zahvata izuzev što je prije nekoliko godina zamjenjen plinski bojler, te se budućim korisnicima ostavlja mogućnost da ga adaptiraju prema svojim preferencijama.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Muhameda ef. Pandže, naselje Velešići.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se unutar 10 minuta hoda nalaze: Tržni centar “Penny – Velešići”, Hotel “Grand”, mnogobrojni ugostiteljski objekti, pošta, trgovačke radnje, apoteka, dječije igralište, itd.

Lokacija je povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada.

SADRŽAJ Sadrži dvije spavaće sobe, kupatilo, balkon, dnevni boravak koji je u kombinaciji sa trpezarijom, kuhinju, toalet i predsoblje. 

STANDARD Etažno plinsko grijanje .Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Telefon. Internet.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 049p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Muhameda Ef. Pandže

Grad: Sarajevo, Velešići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 80m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Podrum
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Dimnjak
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena