Višnjik, Zaima Šarca

Prodaja, Stan, garsonjera, Sarajevo, Višnjik

Rijetko u ponudi! Adaptirana garsonjera u neposrednoj blizini KCUS-a, ulica Zaima Šarca, Višnjik

1 0 23m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se adaptrirana garsonjera površine 23m2 smještena na prizemlju stambene zgrade u ulici Zaima Šarca, naselje Višnjik, u neposrednoj blizini KCUS-a, medicinskog, stomatološkog i fakulteta za zdravstvene studije. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina građena je 1960-tih godina.

Nekretnina je prošla kroz nekoliko faza adaptacije i to: godine 2011. je kompletno adaptirano kupatilo, zajedno sa hidroizolacijom, keramikom i sanitarnim elementima. Godine 2016. postavljen je laminat u svim prostorijama i zamjenjena kompletna vanjska PVC stolarija. 2018. godine je postavljena vanjska i unutrašnja termoizolacija radi uštede na zagrijavanju prostora. Posljednja adaptacija je urađena 2019. godine kada su postavljena nova blindo vrata.

Vlasnik budućim kupcima na poklon ostavlja većinu namještaja u stanu.

Ispred i okolo zgrade se nalazi veliki broj zajedničkih parking prostora pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

Stan se sastoji od: jedne prostorije, kuhinje, kupatila i predsoblja.

LOKACIJA Stan se nalazi na prizemlju stambenog objekta u ul. Zaima Šarca, naselje Višnjik, Opština Centar. Položaj zgrade odnosno jednostavna pristupačnost najvažnijih gradskih sadržaja obrazovnih, poslovnih, zdravstvenih, rekreativnih i drugih namjena, posebno doprinosi kvalitetu života.

U neposrednoj blizini nalazi se sportski centar Zetra, Pijaca Ciglane, UKCUS i dr.  a centar grada je na 5 minuta vožnje autom. U blizini zgrade su i stajališta javnog prevoza kao i mnoštvo zajedničkog parking prostora.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: jedne prostorije, kuhinje, kupatila i predsoblja.

STANDARD Električno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku, kuhinji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu. Podrum. Internet. Blindo vrata. Namještaj.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 064p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Zaima Šarca

Grad: Sarajevo, Višnjik

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 23m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1968

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Podrum
Blindo vrata
Polunamješteno
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo