Vogošća, PO Zvijezda

Prodaja, Stan, trosoban, Vogošća

Dvoiposoban adaptiran stan na trećem spratu sa 2 balkona, Vogošća

1 2 65m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvoiposoban stan površine 65m2 smješten na trećem spratu stambene zgrade (ukupno 4 sprata) u ulici PO Zvijezda, naselje Vogošća. Bitno je naglasiti da stan ima dva balkona i optimalan raspored i veličinu prostorija na postojeću kvadraturu. Orijentisan je dvostrano (istok-zapad), što mu u pruža obilje prirodne svjetlosti.

Stan je adaptiran u periodu između 2014. godine i 2017. godine. Tada je urađeno slijedeće: instalisano plinsko etažno grijanje, postavljena vanjska pvc stolarija, keramičke pločice u predsoblju, adaptirana kuhinja, brušen i lakiran parket.

Stan sadrži: dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju, dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet, dva balkona, predsoblje i degažman.  

U okruženju nekretnine ima zajedničkog parking prostora.

Vlasnik je ostavio mogućnost dogovora oko kupovine stvari koje su trenutno u stanu.  

Lokacija:

Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici PO Zvijezda, naselje Vogošća.

Sadržaj:

Stan sadrži: dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju, dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet, dva balkona, predsoblje i degažman. 

Standard:

Plinsko etažno grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska pvc stolarija. Parket u sobama. Blindirana ulazna vrata.

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 037p/2020 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: PO Zvijezda

Grad: Vogošća

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 65m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 0000

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: 3/4

Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo