Vogošća, Braće Kršo

Prodaja, Stan, četverosoban, Vogošća

Četverosoban stan sa balkonom i lođom na drugom spratu, ul. Braće Kršo, Vogošća

1 3 80m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se adaptiran četverosoban stan površine 80m2 smješten na drugom spratu stambene zgrade u ulici Braće Kršo, u centralnom dijelu Vogošće. Lokacija je veoma atraktivna za život obzirom da je mirna a svi bitni sadržaji su brzo i lako dostupni. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je kvalitetne gradnje.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, balkona, lođe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, ostave i predsoblja.

Bitno je naglasiti da u okviru oglašene cijene budućem kupcu ostaje na poklon kompletan namještaj.

Nekretnine je svijetla i osunčana obzirom da je orijentisana na sve četiri strane. Adaptacija je vršena u više navrata u periodu od 1998. godine do 2008. godine pri čemu su izmijenjene instalacije (struja, voda, kanalizacija), vanjska i unutrašnja stolarija, parket, te renovirani kupatilo i kuhinja sa svim sanitarnim elementima.

Uz samu zgradu ima veći broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje vlastitiog automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Braće Kršo, naselje Vogošća.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, balkona, lođe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, ostave i predsoblja.

STANDARD Električno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i toaletu. Zajednički parking. Ostava. Internet.  

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 055p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Braće Kršo

Grad: Vogošća

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 80m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2008

Sprat: 2/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Lođa
Ostava
Parking
Podrum
Namješteno
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Voda
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Drvena