Vogošća, Braće Kršo

Prodaja, Stan, trosoban, Vogošća

Komforan trosoban stan dvostrane orijentacije sa ustakljenom lođom, ulica Braće Kršo, naselje Vogošća

1 2 81m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan trosoban stan dvostrane orjentacije (Sjever- Jug) uknjižene površine 81m2 smješten na prvom spratu stambene zgrade. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je 1980-ih godina i spada u najkvalitetnije zgrade u ovom naselju.

Stan je djelimično adaptiran 2016. godine kada je vlasnik izmjenio vanjsku PVC stolariju, ustaklio lođu i promijenio keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu i predsoblju.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, ustakljene lođe, predsoblja i degažmana.

U neposrednoj blizini stana smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život. Cca. 100 metara od stana smještena je i autobuska stanica koja Vogošću povezuje sa Sarajevom. Oko zgrade nalazi se veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u mirnom i sunčanom dijelu Vogošće, u ulici Braće Kršo. Zgrada je udaljena tek nekoliko minuta hoda od centra Vogošće, at akođer ima i vrlo dobru saobraćajnu komunikaciju sa ostatkom naselja.

Osim toga lokaciju karakterišu miran i sunčan ambijent, blizina škole, dječijih igrlišta, supermarketa kao i brojnih ugostiteljskih i poslovnih objekata koji čine sve uslove za ugodan i miran život u ovoj sredini.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, ustakljene lođe, predsoblja i degažmana.

STANDARD Centralno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji, toaletu i predsoblju. Blindo vrata. ALU roletne.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 010p/2022 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Braće Kršo

Grad: Vogošća

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 81m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 1/5

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo