Vogošća, Braće Kršo

Prodaja, Stan, dvosoban, Vogošća

Dvosoban stan sa lođom u zgradi od fasadne cigle, ulica Braće Kršo, Vogošća

1 1 55m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan dvosoban stan uknjižene površine 55m2 smješten na drugom spratu stambene zgrade izgrađene od fasadne cigle. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je krajem 1970-ih godina i spada u red kvalitetnijih zgrada ovog naselja.

Stan se nalazi u izvornom stanju i budućim kupcima ostavlja mogućnost da ga adaptiraju i preurede prema vlastitim preferencijama. Važno je napomenuti da su instalacije za plin došle do ulaza u stan.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila, lođe i predsoblja.

Predmetna nekretnina pozicionirana je u ulici Braće Kršo u samom centru naselja. Oko zgrade se nalazi veliki broj zajedničkih parking mjesta, a autobuska stanica udaljena je svega 200m.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u mirnom i sunčanom dijelu Vogošće, u ulici Braće Kršo. Zgrada je udaljena tek nekoliko minuta hoda od centra Vogošće, a također ima i vrlo dobru saobraćajnu komunikaciju sa ostatkom naselja.

Osim toga lokaciju karakterišu miran i sunčan ambijent, blizina škole, dječijih igrlišta, supermarketa kao i brojnih ugostiteljskih i poslovnih objekata koji čine sve uslove za ugodan i miran život u ovoj sredini.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila, lođe i predsoblja.

STANDARD Električno grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Parket i keramičke pločice. Lođa.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 034p/2023 ST

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Braće Kršo

Grad: Vogošća

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 55m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 2/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Električna energija
Kanalizacija
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Drvena