Vogošća, Spasoja Blagovčanina

Prodaja, Stan, dvosoban, Vogošća

Dvosoban stan odličnog rasporeda u blizini “Hotela Sunce”, Vogošća

1 1 44m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 44 m2 (stvarna površina cca 50 m2, prema informacijama od vlasnika). Stan se nalazi na petom spratu u neposrednoj blizini “Hotela Sunca” u ulici Spasoja Blagovčanina, Općina Vogošća.

Nekretnina je adaptirana 2014 godine, tom prilikom je postavljena nova unutrašnja i vanjska stolarija, obnovljene električne i vodovodne instalacije kao i  podovi u svim prostorijama. Ovaj sprat iz haustora ima zaseban prilaz stambenim jedinicama, koji je dostupan isključivo vlasnicima stanova u tom prilazu, što budućim vlasnicima pruža dodatnu sigurnost i privatnost

Odličan raspored prostorija ostavlja mogućnost budućim vlasnicima da prilagode enetrijer i raspored u skladu sa vlastitm potrebama.  Dvostrana orijentacija, lijep pogled, centralna i istovremeno mirna lokacija samo su neke od prednosti ove nekretnine.

Prostora za parkiranje ima na nekoliko lokacija oko zgrade pa je time korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

Bitno je  napomenti da postoji mogućnst kupovine stana sa svim stvarima i tehničkim uređajima koje se nalaze u stanu.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na petom spratu zgrade u ulici Spasoja Blagovčaina u Vogošći.  U krugu od nekoliko metara nalazi se Konzum, kafići, restorani, apoteka, taxi stajaliste kao i autobsna stanica. Lijep pogled, dvostrana orijentacija, blizina škole, pijace, bolnice, gradskog prevoza, glavne saobraćajnice i ostalih sadržaja samo su neke od prednosti ove lokacije.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg je omogućen pristup svim prostorijama. Iz predsoblja ravno se pristupa dnevnom boravku i kuhinji koja je povezana sa trepezarijom i izlazom na malu lođu. Iz predsoblja na desno se nalazi mala ostava, a na lijevo spavaća soba i kupatilo.

Standard:
Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku i sobama. Keramičke pločice u kupatilu. Grijanje na elelektrične konvektora. Podrum. Ostava. Lođa. Interfon. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Odličan raspored prostorija ostavlja mogućnost budućim vlasnicima da prilagode enetrijer i raspored u skladu sa vlastitm potrebama.  Dvostrana orijentacija, lijep pogled, centralna i istovremeno mirna lokacija samo su neke od prednosti ove nekretnine.

 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 034p/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Spasoja Blagovčanina

Grad: Vogošća

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 44m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: 5/6

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Satelitska TV
Voda
Grijanje
Konvektori
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor