Vogošća, 24. juna

Prodaja, Stan, četverosoban, Vogošća

Četverosoban stan funkcionalnog rasporeda sa balkonom na prvom spratu zgrade novije gradnje sa liftom, Vogošća

1 3 81m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se četverosoban površine 81m2 na prvom spratu stambene zgrade novije gradnje sa liftom u ulici 24. Juna, naselje Vogošća. Stambena zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina je izgrađena 2010. godine. U stanu je prilikom izgradnje ugrađeno plinsko etažno grijanje putem „Vaillant“ bojlera, kvalitetna drvena unutrašnja i vanjska stolarija, kao i parketni podovi u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i trpezariji.

Obzirom da se radi o zgradi novije gradnje, nije bilo potrebe za dodatnim većim ulaganjima unutar stana a budućim kupcima je ostavljeno da kuhinju opreme po vlastitim željama.

Stan karakteriše odlična spratnost, mirna i sunčana lokacija, planska organizacija naselja, kao i očuvanost enterijera.

Pristup automobilom je omogućen do same zgrade gdje se nalazi veliki zajednički parking, što uveliko olakšava korištenje automobila. Također, omogućen je i pristup za osobe sa posebnim potrebama.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici 24. Juna u mirnom i sunčanom dijelu Vogošće, a istovremeno nedaleko od samog centra naselja. Čist vazduh, planska organizacija naselja, kvalitetna saobraćajna komunikacija sa centrom kao i blizina dječijih igrališta, osnovnih škola, srednjoškolskog centra, visokoškolske ustanove, supermarketa, ugostiteljskih i poslovnih objekata što čini sve uslove za ugodan i miran život u urbanoj sredini.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se ravno pristupa toaletu a na lijevo dnevnom boravku. Iz dnevnog boravka se na desno pristupa degažmanu, kuhinji, kao i spavaćoj sobi 3 dok je ravno omogućen izlaz na balkon. Iz degažmana se na desno pristupa kupatilu, na lijevo spavaćoj sobi 1 a ravno spavaćoj sobi 2.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama i degažmanu. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu, predsoblju i na balkonu. Kablovska TV. Internet. Interfon. Blindo vrata. Lift.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 035p/2019 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: 24. juna

Grad: Vogošća

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 81m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2010

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 1/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Podrum
Blindo vrata
Lift
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor