Vojničko polje, Ramiza Salčina

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Vojničko polje

RIJETKA PRILIKA! Potpuno adaptiran i namješten trosoban stan sa lođom na drugom spratu u ulici Ramiza Salčina, Vojničko Polje

1 2 58m2 360° View

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se potpuno adaptiran i namješten trosoban stan sa lođom uknjižene površine 58m2 u ulici Ramiza Salčina, naselje Voljničko Polje. Stan se nalazi na drugom spratu zgrade kvalitetne gradnje od žute fasadne cigle, koja posjeduje lift.

Zadnja adaptacija nekretnine je izvrsena 2022. godine. Tom prilikom je renovirano kupatilo prilikom čega su izmijenjene vodovodne instalacije, postavljene nove keramičke pločice, sanitarni elementi. Ostatak stana je adaptiran prije 5 godina kada je i postavljen namještaj. Promijenjene su i sve elektroinstalacije sa postavkom novih kablova, utičnica, rasvjetnih tijela i automatskih osigurača. Umjesto starih ulaznih drvenih vrata, postavljena su nova protuprovalna i protupožarna. Vanjska izvorna stolarija je također zamijenjena i ugrađena nova stolarija marke Ans Drive sa vanjskim roletinama. Ugrađeni su novi kuhinjski elementi izrađeni po mjeri, te stilizirani ugradbeni plakari, koji uveliko povećavaju funkcionalnost i iskoristivnost stambenog prostora.

Veoma je bitno napomenuti da se nekretnina prodaje sa svim namještajem vidljivim na slikama, uključujući i električne uređaje u kuhinji proizvođača Beko i Indesit (mašina za suđe, mašina i sušilica za veš, frižider, ploča i rerna za kuhanje, napa).

Nekretnina je idealna prilika za sve potencijalne kupce koji nemaju vremena da prolaze kroz mukotrpan proces adaptacije i koji žele da unosom svojih ličnih stvari, u potpunosti završe proces useljenja.

U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking, te je svakodnevno korištenje automobila uveliko olakšano.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje 360° kroz nekretninu (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu):

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade od fasadne cigle sa  liftom u ulici Ramiza Salčina, naselje Vojničko Polje, općina Novi Grad.

U krugu od 300m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Konzum”, “Bingo”,ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog sportsko-rekreativnog centra “Safet Zajko”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega tri minuta hoda, dok je zgrada zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

Ispred zgrade se nalazi zajednički parking, te je svakodnevno korištenje automobila uveliko olakšano.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa kupatilu i spavaćim sobama. Nadalje, ravno iz predosoblja je pristup dnevnom boravku, trpezariji i kuhinji. Iz dnevnog boravka na desno je izlaz na lođu.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Gusani radijatori. Vanjska ANS Drive stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku, spavaćim sobama, jednom dijelu kuhinje i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i balkonu. Blindo vrata. Interfon. Automatski osigurači. Internet. Električni uređaji Beko i Indesit. Lift. Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 042p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Ramiza Salčina

Grad: Sarajevo, Vojničko polje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 58m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: 2/9

Sadržaji nekretnine
Lođa
Parking
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo