Vraca, Avde Smajlovića

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Vraca

Adaptiran jednosoban stan sa terasom u kvalitetnoj zgradi, ul. Avde Smajlovića, Vraca. Moguće napraviti spavaću sobu

1 0 38m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan uknjižene površine 38m2 na prizemlju (to je uknjižena spratnost, u stvarnosti prozori su na visini prvog sprata) stambene zgrade pozicionirane u ulici Avde Smajlovića, naselje Vraca, Opština Novo Sarajevo. Nekretnina se nalazi u izuzetno kvalitetnoj zgradi od fasadane cigle izgrađenoj 1980-ih godina.  

Stan se sastoji od dnevnog boravka u kojem je jedan manji dio prilagođen da bude spavaći, kuhinje, kupatila, terase i predsoblja. Postoji mogućnost da se stan pretvori u jednoiposoban tako što bi se postojeći spavaći dio samo pregradio rigipsom i tako dobila mini spavaća soba ili da se napravi manji dvosoban stan tako da se kuhinja izmjesti da bude u cjelini sa dnevnim boravkom a da se dobije nešto veća spavaća soba.

U toku 2017. godine je izvršena adaptacija stana pri čemu su izmijenjene elekto i vodovodne instalacije, renovirani kupatilo i kuhinja, postavljena pvc vanjska stolarija, te novi laminat i keramika.

LOKACIJA Stan se nalazi na prizemlju (to je uknjižena spratnost, u stvarnosti prozori su na visini prvog sprata) stambene zgrade pozicionirane u ulici Avde Smajlovića, naselje Vraca, Opština Novo Sarajevo. U neposrednoj blizini su smješteni svi bitni sadržaji potrebni za ugodan život u urbanoj sredini.  

SADRŽAJ Stan se trenutno sastoji od dnevnog boravka u kojem je jedan manji dio prilagođen da bude spavaći, kuhinje, kupatila, terase i predsoblja.

STANDARD Električno grijanje. Vanjska pvc stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat. Terasa.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 085p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Avde Smajlovića

Grad: Sarajevo, Vraca

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 38m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: Pr/5

Sadržaji nekretnine
Terasa
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo