Zenica, Armije Republike Bosne i Hercegovine

Prodaja, Stan, trosoban, Zenica, Zenica

Adaptiran trosoban stan sa balkonom i prelijepim pogledom na grad, naselje Mokušnice, Zenica. Mogućnost pretvaranja u četverosoban

1 2 75m2
169.000 KM ~86.408 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se adaptiran trosoban stan uknjižene kvadrature 75,20 m2 na devetom spratu stambene zgrade sa dva lifta u naselju Mokušnice. Zgrada u kojoj se nalazi nekretnina je izgrađena krajem 70-tih godina i nalazi se u samom centru grada, nadomak glavne gradske šetnice.

Nekretnina je adaptirana u nekoliko različitih vremenskih intervala i tom prilikom urađeno je slijedeće:

  • ugrađena je nova PVC stolarija u manjoj spavaćoj sobi i trpezariji;
  • adaptirano je kupatilo i toalet sa izmjenom vodovodnih instalacija, postavkom novih keramičkih pločica i sanitarnih elemenata;
  • parket u dnevnom boravku i manjoj spavaćoj sobi je brušen i lakiran. Laminat je postavljen u kuhinji, trpezariji, predsoblju i degažmanu;
  • kuhinja je kompletno nanovo urađena, sa novim vodovodnim i elektro instalacijama i kuhinjskim elementima visokog sjaja.

Veoma je bitno napomenuti da se postojeći prostor trpezarije i kuhinje može pretvoriti u spavaću sobu, a kuhinja prebaciti u dnevni boravak. Obzirom da se balkon proteže cijelom dužinom dnevnog boravka i spavaće sobe, isti se može reducirati kako bi se proširio postojeći prostor dnevnog boravka.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na devetom spratu stambene zgrade na Mokušnicama i pozicionirana je u ulici Armije BiH. U neposrednoj blizini nekretnine se nalazi robna kuća “Bosanka”, Stara čaršija, pijaca, veliki broj marketa, apoteka i pošta. Dječji vrtić, Osnovna škola “Meša Selimović”, “Prva i Druga Gimnazija” također se nalaze na udaljenosti nekoliko minuta hoda. a centralna pješačka zona grada se nalazi na udaljenosti stotinu metara.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na lijevo pristupa kuhinji sa trpezarijom i dnevnom boravku, ravno degažmanu, na desno manjoj spavaćoj sobi, toaletu i ostavi. Iz degažmana ravno je kupatilo, na lijevo veća spavaća soba. Iz dnevnog boravka i veće spavaća sobe se izlazi na balkon.

STANDARD Gradsko centralno grijanje. Vanjska PVC stolarija u trpezariji i manjoj spavaćoj sobi, ostatak drvena. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Laminat u kuhinji, trpezariji, predsoblju i degažmanu. Keramičke pločice u kupatilu i toaletu. Vinas pločice u ostavi i špajzu. Beton na balkonu. Gusani radijatori. Interfon. Balkon. Dva lifta. Vanjska ostava na spratu.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Boris Marić
Boris Marić
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 040p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 169.000KM

Cijena EUR: ~86.408EUR

Lokacija

Adresa: Armije Republike Bosne i Hercegovine

Grad: Zenica, Zenica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 75m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1978

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 9/16

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Nova kuhinja
Lift
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo
Boris Marić
Boris Marić
Poslovnica Novi Grad