Hotonj, Hotonj

Prodaja, Zemljište, Hotonj

Građevinska parcela površine 8.204m2, na izvrsnoj rezidencijalnoj lokaciji preko puta osnovne škole u naselju Hotonj, opština Vogošća

0 0 8204m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se građevinska parcela ukupne površine 8.204m2.

Predmetna parcela je regulisana za izgradnju stambeno-poslovnog objekta spratnosti S+P+4, ukupne bruto površine cca. 18.500m2 i prodaje se sa plaćenim glavnim projektom. Nekretnina je pozicionirana na izvrsnoj rezidencijalnoj lokaciji, preko puta Osnovne škole "Izet šabić" u naselju Hotonj, u blizini glavne saobraćajnice koja povezuje centralni dio grada Sarajeva i naselje Vogošća.

Bitno je napomenuti da se stanica javnog prevoza i glavna saobraćajnica nalaze na samo cca. 50 metara što omogućava dobru povezanost sa ostalim dijelovima grada.

Parcela se nalazi na ravnom terenu i pravilnog je oblika što je u kombinaciji sa ostalim karakteristikama kao što su mikro lokacija, blizina osnovne škole, dobra saobraćajna povezanost, donesen regulacioni plan i plaćen glavni projekat čini veoma atraktivnom za investiciju.

Posebnu pogodnost predstalja činjenica da je parcela u vlasništvu SPV firme tj. pravnog lica koje nema drugih djelatnosti niti aktivnosti izuzev vlasništva na predmetnoj nekretnini. Kupovinom pravnog lica, koje ima vlasnišvo nad nekretninom, budući vlasnik ne bi dolazio u obavezu plaćanja poreza na promet nekretnina, čime se automatski štedi iznos od 5% od vrijednosti nekretnine.

LOKACIJA Predmetna nekretnina se nalazi u naselju Hotonj, opština Vogošća a pozicionirana je preko puta osnovne škole "Izet šabić". Na samo cca. 50 metara je smještena stanica javnog prevoza. Centar .Sarajeva sa svim gradskim sadržajima je na cca. 10 minuta vožnje. U neposrednoj blizini se nalazi poznati restoran "AS" i nekoliko trgovačkih objekata. Centralnio dio naselja Vogošća je udaljen cca. 4-5 minuta vožnje.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Agencija PROSTOR d.o.o ne preuzima nikakvu odgovornost za moguća odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Prostor Agencija
Prostor Agencija
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 013p/2018 K

Tip nekretnine: Zemljište

Tip akcije: Prodaja

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Hotonj

Grad: Hotonj

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 8204m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Prostor Agencija
Prostor Agencija
Poslovnica Centar