Hotonj, Hotonj

Prodaja, Zemljište, Hotonj

Građevinska parcela površine 8.204m2, na izvrsnoj rezidencijalnoj lokaciji preko puta osnovne škole u naselju Hotonj, opština Vogošća

0 0 8204m2
Na upit
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se građevinska parcela ukupne površine 8.204m2.

Predmetna parcela je regulisana za izgradnju stambeno-poslovnog objekta spratnosti S+P+4, ukupne bruto površine cca. 18.500m2 i prodaje se sa plaćenim glavnim projektom. Nekretnina je pozicionirana na izvrsnoj rezidencijalnoj lokaciji, preko puta Osnovne škole "Izet šabić" u naselju Hotonj, u blizini glavne saobraćajnice koja povezuje centralni dio grada Sarajeva i naselje Vogošća.

Bitno je napomenuti da se stanica javnog prevoza i glavna saobraćajnica nalaze na samo cca. 50 metara što omogućava dobru povezanost sa ostalim dijelovima grada.

Parcela se nalazi na ravnom terenu i pravilnog je oblika što je u kombinaciji sa ostalim karakteristikama kao što su mikro lokacija, blizina osnovne škole, dobra saobraćajna povezanost, donesen regulacioni plan i plaćen glavni projekat čini veoma atraktivnom za investiciju.

Posebnu pogodnost predstalja činjenica da je parcela u vlasništvu SPV firme tj. pravnog lica koje nema drugih djelatnosti niti aktivnosti izuzev vlasništva na predmetnoj nekretnini. Kupovinom pravnog lica, koje ima vlasnišvo nad nekretninom, budući vlasnik ne bi dolazio u obavezu plaćanja poreza na promet nekretnina, čime se automatski štedi iznos od 5% od vrijednosti nekretnine.

Lokacija:
Predmetna nekretnina se nalazi u naselju Hotonj, opština Vogošća a pozicionirana je preko puta osnovne škole "Izet šabić". Na samo cca. 50 metara je smještena stanica javnog prevoza. Centar .Sarajeva sa svim gradskim sadržajima je na cca. 10 minuta vožnje. U neposrednoj blizini se nalazi poznati restoran "AS" i nekoliko trgovačkih objekata. Centralnio dio naselja Vogošća je udaljen cca. 4-5 minuta vožnje.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Agencija PROSTOR d.o.o ne preuzima nikakvu odgovornost za moguća odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.
Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 013p/2018 K

Tip nekretnine: Zemljište

Tip akcije: Prodaja

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Hotonj

Grad: Hotonj

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 8204m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar