Nahorevo, Nahorevo

Prodaja, Zemljište, Sarajevo, Nahorevo

Zemljišna parcela površine 17.600m2 sa devastiranom kućom i pomoćnim objektom, Nahorevo

0 0 17600m2
Na upit
Prodaje se zemljišna parcela površine 17.600m2 na području Nahoreva, u blizini Pionirske doline. Parcela ima blagi nagib i smještena je odmah pored glavnog puta. Kvalitetan prilaz, dosta zelenila, mirno okruženje, samo su neke od pogodnosti koje karakterišu ovu nekretninu. Važno je napomenuti da se svi komunalni priključci nalaze u blizini parcele, a na istoj postoje i dva devastirana objekta (kuća i manji pomoćni objekat) do kojih je asfaltiran prilaz. Svi koji žele živjeti ili investirati u neposrednoj blizini glavnog grada, a da ipak osjete čari prirode i uživaju u fenomenalnom pogledu i čistom zraku, zasigurno će naći vremena i interesa da pogledaju ovu parcelu.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi nedaleko od zološkog vrta Pionirska dolina, na području naselja Nahorevo, na udaljenosti od svega 10 minuta vožnje od centra grada i svih bitnih sadržaja. Nedaleko od parcele su smješteni sportsko-rekreacioni centri Olimpijski stadion Koševo i sportska dvorana Zetra, nekoliko srednjoškolskih i visokoškolskih institucija, pijaca Ciglane, KCUS itd.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2016-6786

Tip nekretnine: Zemljište

Tip akcije: Prodaja

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Nahorevo

Grad: Sarajevo, Nahorevo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 17600m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor