Poljine, Poljine Jezerine

Prodaja, Zemljište, Sarajevo, Poljine

Građevinska parcela površine 3.568m2 sa URBANISTIČKOM dozvolom i prelijepim pogledom na grad, rezidencijalno naselje Poljine

2 5 3568m2
Na upit
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

U sklopu razvojnog projekta za sedam luksuznih vila sa bazenima i garažama na jednoj od najboljih mikrolokacija na Poljinama, najtraženijem mjestu za kvalitetno življenje u Sarajevu, prodaje se građevinska parcela ukupne površine 3568m2 sa urbanističkom dozvolom. Zahvaljujući svojoj blizini centru grada (5km), sunčanoj jugo-zapadnoj orijentiranosti, nadmorskoj visini od 700m, koja ga uzdiže iznad maglovite sarajevske kotline, položaju u zelenilu, te spektakularnom pogledu na Sarajevo, Vogošću i okolna brda, Poljine predstavljaju naselje koje u posljednjih desetak godina sa pravom stiču epitet rezidencijalnog. Spektakularan pogled, čist vazduh, blizina grada, privatnost, dobra komunikacijska povezanost, samo su neke od karakteristika u kojima će budući kupci parcela moći da uživaju tokom svakodnevnog boravka u ovom naselju.

Projekat je izgrađen u saradnji sa kantonalnim i gradskim vlastima za urbanizam i posjeduje sve dozvole i dokumentaciju za izgradnju vile. Projektom je predviđeno da ova građevinska parcela ima direktan pristup sa lokalne saobraćajnice. Za buduće kupce, veoma je bitno napomenuti da građevinska parcela već ima obezbijeđene idejne projekte za priključak vode, struje i telefona.

Lokacija:
Poljine su najpoželjniji rezidencijalni dio Sarajeva, udaljen deset minuta vožnje automobilom od centra grada i samo dvadeset minuta vožnje od aerodroma. Lokacija se nalazi u prirodnom okruženju na 700m nadmorske visine, izolovana je od gradske gužve i buke, a karakterišu je obilje sunca, zelenila i čistog vazduha. U neposrednoj blizini su smješteni svi sadržaji neophodni za kvalitetan život kao što su sportski tereni, obrazovne ustanove, shopping centri, zološki vrt, Bolnica Koševo, itd. Također, omogućen je pristup naselju iz više pravaca, te brza komunikacija sa centralnim dijelom grada ali i sjevernim izlazom iz Sarajeva koji se uključuje na autoput.

U proteklih desetak godina Poljine su prepoznate kao naselje u kojem imate mogućnost svakodnevnog uživanja nakon napornih dnevnih obaveza. Privatnost, osunčanost, svjež vazduh, blizina centra grada, samo su neke od karakteristika idealnih stambenih naselja.

Sadržaj:
NAPOMENA: Postojeći projekat vile može se mijenjati na način da odgovara kupčevim potrebama, s tim da se moraju poštovati određeni građevinski parametri.

Parcela BR.4 - površina 3568 m2
Objekat odobren urbanističkom dozvolom je slobodnostojeći, kvadratne osnove dimenzija 11.50m/11.54m, lociran na padinskom dijelu parcele i pristupom sa interne saobraćajnice. Parking prostor je planiran ispred garažnog prostora. Spratnost objekta je podrum, prizemlje i potkrovlje sa dvovodnim krovom sa zakošenim rubovima i sa natkrivenom terasom. U podrumu se nalazi hodnik, ostava i kotlovnica, a u prizemlju hodnik, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, ostava, wc kabina, dječija soba, roditeljska soba sa garderoberom i kupatilom i natkrivena terasa. U potkrovlju se nalaze tri sobe, hodnik, wc, kupatilo i garderober. Vertikalna komunikacija je dvokrako stepenište, a dio objekta je organizovan međuetažno. Svijetla visina podruma je 2.40m, prizemlja 2.88m, a sprata 2,70m. Visinska kota krova je 7,53m. Uz stambeni objekat je i poluukopani dvodjelni garažni prostor za dva auta, prilazom sa interne saobraćajnice, vanjskih dimenzija 5.60m(6.20m) /7.70 m. Neto površina objekta je 223.40 m2 a njegovog pomoćnog objekta 38.00 m2.


Standard:
NAPOMENA: Postojeći projekat vile može se mijenjati na način da odgovara kupčevim potrebama, s tim da se moraju poštovati određeni građevinski parametri.

Objekat je slobodnostojeći, a uz njega je planiran parking prostor, garažni odvojeni objekat sa ostavom i prostor za bazen. Spratnost objekta je podrum, prizemlje i potkrovlje, a pokriven je kosim krovom i to dvovodnim.

Konstrukcija je kombinacija nosivih zidova od blok opeke i sa AB stubovima, gredama, serklažima i pločom. Krovna konstrukcija je drvena sa pokrivkom od falcovanog crijepa. Pregradni zidovi su od blok opeke ili od gips kartonskih ploča. Vanjska obrada je termička fasada bojena mineralnom bojom.

Unutrašnja obrada su malterisani i bojeni zidovi i plafoni, a u sanitarijama i kuhinjama zidovi su obloženi keramičkim pločicama. Podovi u objektu su od keramičkih pločica u kupatilima, toaletima, kuhinjama, ostavama, ulaznim hodnicima, podrumima i parketima u dnevnim boravcima, hodnicima na spratu i spavaćim i dječijim sobama. Svi vanjski otvori su pvc stolarija u boji drveta, a unutrašnje pozicije otvora su stolarske izvedbe.

Od instalacija u objektu su predviđene instalacije vodovoda, kanalizacije, elektroinstalacije, instalacije centralnog grijanja i klimatizacije.

Finansiranje
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog on naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 035p/2015 C A4

Tip nekretnine: Zemljište

Tip akcije: Prodaja

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Poljine Jezerine

Grad: Sarajevo, Poljine

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 3568m2

Broj soba: 6

Broj spavaćih soba: 5

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 2015

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: Su - 1/1

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Garaža
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Parking
Interfon
Internet
Bazen
Plin
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor