Poljine, Poljine

Prodaja, Zemljište, Poljine

Jedinstvena, uređena parcela površine 30.010m2 s grandioznim pogledom na grad u najatraktivnijem dijelu elitnog naselja Poljine, Centar Sarajevo

1 1 30010m2
Na upit
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se uređena zemljišna parcela ukupne površine 30.010 m2, sa uknjiženom vikend kućom i vinskim podrumom, u predivnom prirodnom okruženju. Nekretnina je smještena u najatraktivnom dijelu mirnog i sunčanog elitnog naselja Poljine, u opštini Centar, a okružena je sa tri strane državnim putem i zemljom dok se sa četvrte strane nalazi jedan posjed slične veličine.

Na parcelu se pristupa direktno sa glavnog asfaltnog puta, a njen cijeli donji dio je ograđen betonskim zidom obloženim kvalitetnim kamenom sa kapijom na daljinsko upravljanje. Od ulaza na parcelu do platoa na kojem je smještena vikend kuća se dolazi vlastitim putem na kojem su ugrađeni odvodi i drenaža.

Sastavni dio ove nekretnene je i vinski podrum urađen u kamenu, sa stepenicama pored podruma koje vode do novoizgrađene vikend kuće u stilu planinske kolibe od balvana. Dodatni ugođaj pruža kameni roštilj, klupe i sto, te uređen travnjak ispred same vikendice sa kojeg se pruža fenomenalan pogled na grad i okolne planine. Bitno je napomenuti da se čitava parcela nalazi iznad nivoa magle tako da je tokom cijele godine osunčana i u čistom i svježem zraku.

Unikatna pozicija ovog posjeda zajedno sa ostalim karakteristikama kao što su čist zrak, obilje zelenila, dobar pristupni put, povoljna morfologija terena, uređenost parcele, te blizina centra grada predstavlja idealnu priliku za izgradnju većeg broja luksuznih stambenih objekata.

Video prikaz parcele možete pogledati na linku u nastavku:

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na izvanrednoj poziciji u elitnom naselju Poljine, u opštini Centar, deset minuta vožnje od centra grada i gradskih sadržaja. U neposrednoj okolini se nalazi veći broj luksuznih stambenih objekata.

Sadržaj:
Vikendica
Prizemlje: Dnevna soba, kuhinja, kupatilo
Potkrovlje: Spavaća soba

Standard:
Vikend kuća izgrađena je od drveta. Grijanje je na čvrsto gorivo.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Agencija PROSTOR d.o.o ne preuzima nikakvu odgovornost za moguća odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.
Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 117p/2017 C

Tip nekretnine: Zemljište

Tip akcije: Prodaja

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Poljine

Grad: Sarajevo, Poljine

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 30010m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Sadržaji nekretnine
Balkon
Voda
Električna energija
Ostava
Terasa
Parking
Kamin
Dimnjak
Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar