Stup, Džemala Bijedića

Prodaja, Zemljište, Ilidža, Stup

Građevinska parcela 1.616m2 direktno uz glavnu saobraćajnicu Ilidža – Centar grada. Min. Brutto građevinska površina 8.640 m2 po RP. Stup - Ilidža, Sarajevo

0 0 1616m2
3.200.000 KM ~1.636.134 EUR

Prodaje se jedinstveno građevinsko zemljište površine 1.616 m2 na najboljoj lokaciji na Stupu uz samu glavnu saobraćajnicu Džemala Bijedića koja spaja centar grada i Ilidžu, u neposrednoj blizini Stupske petlje.

Dozvoljena gradnja sa ucrtanom markicom po Regulacionom planu iznosi ukupno minimalno 8.640 m2 BGP sa jednim ucrtanim objektom koji frontalno gleda prema ulici Džemala Bijedića.

Parcela ima direktan pristup na glavnu cestu, a sama širina parcele je cca 30 metara, i ovo je jedna od izuzetno rijetkih preostalih lokacija sa direktnim pristupom sa glavne saobraćajnice.

Parcela je površine 1.616,00 m2, dozvoljena gradnja po RP: P8 – ukupna min. BGP 8.640,00 m2 (6.480 m2 iznad zemlje i 2.160 m2 ispod zemlje)

Obzirom na širinu frontalnog dijela parcele, kao i činjenicu da se na istoj može graditi objekat sa minimalno 8.640 m2 brutto građevinske površine, ista je idealna za gradnju više tipova objekata kao npr. hotela, apartmanske zgrade, stambeno-poslovnog objekta i dr.

U neposrednoj blizini parcele je trenutno u toku gradnja većeg stambenog naselja, te se u bliskoj budućnosti očekuje da predmetna lokacija bude gusto naseljena, što otvara dalje mogućnosti za komercijalizaciju ove jedinstvene lokacije.

Neposredna blizina glavne gradske saobraćajnice, kao i stanica javnog gradskog prijevoza, pristup centru grada i Ilidži je u velikoj mjeri olakšan.

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Haris Dervišbegović 061/319-893 ili VIBER/WhatsApp +38761319893.

Lokacija:

Ulica Džemala Bijedića, Stup, Ilidža.

Priključak na petlju Butila i autoput Vc je na svega 3 min vožnje od predmetne lokacije, Internacionalni Aerodrom Sarajevo - 5 min, Ilidža - 5 min, SCC – 12 min a Baščaršija na 15 min.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

PROSTOR d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za eventualna odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 10-06p/2019_A

Tip nekretnine: Zemljište

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 3.200.000KM

Cijena EUR: ~1.636.134EUR

Lokacija

Adresa: Džemala Bijedića

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 1616m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor